2016. március 8., kedd

A TV2-höz igazol Gönczi Gábor és Szebeni István

Akkora a mozgás manapság a tévécsatornák (nemcsak kereskedelmi...) háza táján, hogy nem győzöm kapkodni a fejem. A legújabb fejleményekről mutatom a TV2-től pár perce kapott sajtóközleményt. Mit szóltok hozzá?


A TV2-höz igazol Gönczi Gábor és Szebeni István

Új műsorvezetők érkeznek a TV2 csapatához, Gönczi Gábor hamarosan a Tények, míg Szebeni István a Mokka műsorvezetőjeként köszönti a nézőket.
 

Új képernyősökkel bővül a TV2 csapata. A nemrég kinevezett Kökény-Szalai Vivien célja, hogy megújítsa a TV2 Csoport hír és aktuális műsorait. A hírigazgató ennek a stratégiának az első lépéseként szerződtette a csatornához Gönczi Gábort és Szebeni Istvánt. Gönczi a Tények, míg Szebeni a Mokka műsorvezetője lesz. Gönczi így tizennyolc év után távozik az RTL-től, hogy a Tények csapatához csatlakozzon, őt április 11-től láthatják a nézők a TV2-n. 

Szebeni István nyolc év után tér vissza a TV2 képernyőjére, ahol korábban az Aktív és Magellán műsorvezetőjeként dolgozott.
- Kökény-Szalai Vivien keresett meg, hogy lenne-e kedvem a TV2-nél dolgozni. Hét évig voltam itt korábban, gyakorlatilag innen indult a karrierem, szerettem itt dolgozni, így jó lesz visszajönni. – mondta Szebeni.

Nagy sikernek tartom, hogy Gönczi Gábor és Szebeni István a TV2 csapatához igazoltak. Biztos vagyok benne, hogy az ő kvalitásaik és népszerűségük tovább erősítik a Tények és a Mokka brand-eket – nyilatkozta a hírigazgató.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése