2018. február 1., csütörtök

Hírességek kampányolnak a napi testmozgásért

Az utóbbi időben én is szó szerint a saját bőrömön érzem, mennyit jelent egy kis mozgás minden nap. Van, hogy "csak" kutyát sétáltatok (ha rángattál már vissza az út közepéről egy szagot fogó vadászkutyát, akkor tudod, most mire gondolok ;)), máskor edzőterembe megyek. Nemrég kezdtem el barátkozni a gymstickkel és a TRX-el, és egyelőre nem is tudnék dönteni, melyiket szeretem jobban, mert mindkettő nagyon megtetszett. És így, lassan egy hónap elteltével kijelenthetem: ismét nagyon élvezem a mozgást! :) Ezért is gondoltam, hogy megmutatom nektek a következő sajtóanyagot - jó olvasgatást! 

Hírességek kampányolnak a napi testmozgásért
Kovács „Kokó“ István, Cseh László  és Verrasztó Dávid is a kezdeményezés mellé állt

Február elsején hivatalosan is elindul a „Magyarok a napi testmozgásért társadalmi összefogás” kampánya, amelyet a BODY Kiállítás szervezői hívtak életre. A kezdeményezés mellé olyan prominens személyek álltak mint például Kovács „Kokó“ István, Hrutka János, Földházi Zsófia, Cseh László, Szentesi Éva, Verrasztó Dávid.

Többféle felmérés is bizonyítja, hogy a magyarok európai viszonylatban is keveset sportolnak, pedig már a napi negyedórás, nem túl megerőltető mozgás is sokat javíthat életkilátásainkon. Az egészséges életmódhoz más-más módon kapcsolódó hírességek és a BODY Kiállítás célja, hogy fejlessze a hazai egészségkultúrát és növelje a tudatosságot a prevenció területén.

A kampány részeként a kiállítást szervező JVS Group Magyarország Kft. edukációs anyagokat bocsát a sajtó rendelkezésére, amelyek a tárlat egy-egy darabján keresztül mutatják be, hogy a mozgás milyen hatással van szerveink működésére. A kampány stratégiai partnere az OXYGEN WELLNESS NAPHEGY.

A napi testmozgás elkezdéséhez az érdeklődők ötleteket kaphatnak azokból a videókból, amelyeket az összefogást támogató hírességek készítenek. Minden gyakorlat egyszerűen és gyorsan elvégezhető akár otthon is. Az öt perces videók elérhetőek lesznek a BODY Kiállítás honlapján is.   

A kiállítás megbízásából olyan felmérések készülnek, amelyek bemutatják a magyar társadalom jelenlegi viszonyát a testmozgáshoz és az egészséghez, majd szakértők segítenek rávilágítani az eredmények tanulságaira. A kampányban részvevő hírességek a maguk csatornáikon is támogatják a főbb üzenetek közvetítését.

- Kivételes emberekkel dolgozhatunk ebben a kampányban, mind más-más szempontból, a saját tapasztalataikkal segítik az összefogást. Fontos, hogy felismerjük, milyen hatással vannak a lelki tényezők az egészségünkre, hogyan alakíthatjuk étrendünket, mozgáskultúránkat, egészségkultúránkat úgy, hogy kivédjük a betegségeket. Büszke vagyok rá, hogy a BODY Kiállítás nemcsak tartalmas programot kínál, hanem segít rávilágítani a társadalom egyik legégetőbb problémájára, egészségünk hanyatlására is - mondta Oláh Zsuzsanna, a tárlatot szervező JVS Group Magyarország Kft. kommunikációs vezetője.

A világhírű BODY Kiállítás február 15-én érkezik hazánkba. Az emberi testet bemutató tárlat mérete Európában is egyedülállónak számít: 2200 négyzetméteren több mint 200 preparátumot tekinthetnek meg a látogatók. A kontinensen még soha, egyetlen városba se látogatott el a tárlat ilyen gazdag kiállítási anyaggal.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése