2012. június 16., szombat

Együtt buliztunk - Viva Comet 2012

Tavaly és tavaly előtt hiába volt minden, családi és egyéb elfoglaltságaim miatt ki kellett hagynom a Viva Comet-et, pedig ez az év egyik legnagyobb bulija. A közönség ilyenkor nemcsak díjazza a zenészeket, énekeseket, csapatokat, hanem velük együtt mulat egy fergeteges partin.

Az olyan eseményeket sosem szerettem, ahol egy totálisan mesterséges környezetet teremtenek a résztvevőknek, és úgy elválasztják őket a rajongóktól és magától a rendezvénytől is, mintha egy másik univerzumba tartoznának. Hiszen mi más biztosíthatná a jó hangulatot, mint az, hogy együtt bulizunk mindannyian? És ezt a Cometen idén is sikerült abszolválni. :)

Ismerőseimmel és kollégáimmal mi is úgy helyezkedtünk el, hogy ne a VIP részen felállított kiszolgáló egységekre (volt sör, két vagy három bár, energiaital-kóstolási lehetőség, és az egyik gyorsétteremláncnak köszönhetően finom falatok és isteni muffin) és ne is az óriás kivetítőre, hanem a vendégek érkezésekor a vörös szőnyegre, később pedig a színpadra fókuszálhassunk, közvetlenül a kordonnál, a közönség előtt.

Sokan ácsorogtak autogramra várva, illetve arra számítva, hogy kedvenc énekesük épp akkor fog arra vonulni, és elcsíphetik néhány mondatra. Érdekes volt látni, kik álltak meg, és kik nem, például Varga Viktor szokás szerint nagyon cuki volt a rajongókkal, mások viszont egy pillantásra sem méltatták őket.

Maga a show szerintem fergeteges volt, nekem nagyon tetszettek a fellépők és a gördülékeny lebonyolítás is. A díjazottak arcán pedig jó volt látni a felhőtlen örömet - voltak, akik éveket vártak a Comet-gömbre, így nekik sokszoros volt a boldogság. Többek közt Tóth Gabinak is, akivel készítettem egy rövid interjút a show után. Még ekkor is nagyon meg volt hatódva, amitől meg én hatódtam meg. Furcsa ez a szakma... de ismét rájöttem, hogy mennyire szép, és mekkora áldás, ha lehetőségünk van azonnal osztozni mások örömében.

A Viva Cometen egyébként Tóth Gabi mellett díjazták SP-t (ő lett Az év férfi előadója, és Maradnék című dalához készült kisfilmje Az év videoklipje lett), a Children of Distance-t (A legjobb együttesnek járó díjat vehették át), Young G-t (A legjobb új előadó kategória nyerteseként) és az Anima Sound Systemet (A Magyar Könnyűzenéért-díjat vehették át).

Ti néztétek a díjátadót? Szerintetek ki érdemelt volna Comet-gömböt?

1 megjegyzés:

  1. varga viktornak nagyon adnék már egy comet gömböt. annyira de annnnyira cuki az a fiú és tehetséges is!!!!!

    VálaszTörlés