2012. június 20., szerda

Videoklip forgatására hívtak :)

A meghívás nem annak tudható be, hogy a blog egyre menőbb és ismertebb, mert ott azért még nem tartunk. :) Hanem annak, hogy az egyik újságíró ismerősöm segít egy magyar bandának, a Dirty Slippersnek egy kicsit több emberhez eljuttatni a zenéjüket, üzeneteiket, meg minden olyasmit, ami a közönséget érdekelheti.

Ezért keresett meg engem is, hogy tudnék-e írni legutóbbi ötletükről, ami egy videoklip forgatás. Erre csütörtökön kerül majd sor, Dégen, a Festetics kastélyban. A főszereplő nevének hallatán szerintem leginkább a pasik szeme csillan fel, ő ugyanis nem más, mint az idei Playmate verseny győztese, Varga Alexa. Rajta kívül Török Korinna, A Szépségkirálynő egyik döntőse, illetve Nyéki Noémi Playmate-jelölt is feltűnik majd a klipben.

Szerintem a pasik mellett a lányok számára is érdekes lehet a klip, hiszen a szépségek eddig szokatlan szerepben tűnnek majd fel: úrilánynak öltöznek. Remélem, amíg a fiúk a képzeletükre bízzák magukat, mi a ruhákban gyönyörködhetünk...

Még nem tudom, ott tudok-e lenni a forgatáson, de fotókat és anyagot mindenképp fogok kapni róla, szóval később beszámolok nektek erről is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése