2014. január 16., csütörtök

Búcsúztasd a telet a New Orleans Clubban

Nemrég ért véget a karácsonyi készülődés, de ismerőseim (és a kedvenc turkálóim) már a farsangra készülnek. Gyorsan telik az idő... de ha már ilyen közel a télbúcsúztatás, hadd ajánljak néhány programot január végére, illetve február elejére, méghozzá a New Orleans Club kínálatából.

Január 24-én este 10-től Gájer Bálint és a Group'n'Swing lép fel a klubban, akik januártól minden második hétvégén állandó vendégek lesznek itt. Kéthetente kedvükre táncolhatnak a zenekar rajongói a fülbemászó slágerekre, miközben beszélgetni, ismerkedni, enni-inni is lehet. Utána Orditronic Electro Swing partiján szórakozhat, akihez ez a műfaj is közel áll.


Január 27-én, illetve és február 25-én 19.30-tól a Klubrádió Kabaré vár mindenkit. A fellépők közt olyan nagy nevettetők neveit olvashatjuk, mint például Gálvölgyi János, Bajor Imre, Bach Szilvia. A jó szórakozás tehát itt is garantált. Jegyeket elővételben és a helyszínen is lehet vásárolni, szerintem érdemes előre megvenni, mert a program elég népszerű.


Január 31-én este 8 órától a Kozma Orsi Quartet szórakoztatja a vendégeket, február 6-án 20.30-tól pedig Kimaradt jelenetek - Ábel Anita és a JazzMen's vár mindenkit szeretettel. Ábel Anita 2013 tavaszán önálló koncert-esttel lepte meg rajongóit, saját bevallása szerint ezzel gyerekkori álmát valósította meg. A "Júlia akartam lenni.." est alatt Anita és kísérő zenészei - Nemes Zoltán, Bellák Miklós, Schneider Szilveszter, Jász András - igazi csapattá kovácsolódtak. A sok ismert dal mellett, melyeket zeneileg újra gondoltak, észrevétlenül kialakult egyedi stílusok, és innen már csak egy lépés volt, hogy saját számok is szülessenek, melyeket nagy sikerrel játszottak koncertjeiken. Ezért 2013 novemberében az önállóesten felbuzdulva megalakult: az Àbel Anita és JazzMen's. "Kimaradt jelenetek" c. koncertjük igazi utazás '80-'90 évek zenei vilàgába, jazz, swing és funky stílusban. Persze a saját dalok sem hiányozhatnak, melyek hiànypótlók a hazai zenei piacon.


Február 14-ére és 28-ára is van ám programajánlat: Valentin nap és farsang a Group'N'Swing zenekarral - kell ennél jobb, vidámabb, dallamosabb télbúcsúztató? :)

További infók és jegyinfó a New Orleans Club honlapján.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése