2015. január 22., csütörtök

Valentin napi kényeztetés a chocoMe-től

A szeretet sokféleképpen megmutatkozhat. Van, akinek kerekebb lesz tőle a világ, vagy egyszerűen csak édesebbé válik az élet, de akad olyan is, akinél a tűz mindent felemészt. A chocoMe Valentin-napi kollekciójában a szeretet és gondoskodás legkülönfélébb formáit öntötték bársonyos csokoládéölelésbe 3 különböző VOILÉ kreációval és 6 népszerű csokoládé-összeállítással.

A VOILÉ termékeket már bemutattam egy korábbi bejegyzésben, de a Valentin napi csokikreációkat még nem - jöjjenek most ezek!

Az első egy 68% chocoMe étcsoki, amire kandírozott rózsaszirom, vörösáfonya, bronz csokoládészív és fehércsoki szív kerül.

Talán még ennél is szívesebben törnék egy darabot a következőből, melynek összetevői: chocoMe tejcsokoládé 40%, liofilizált málnaszem, liofilizált eperdarab, vörösáfonya, fehércsokoládé szív.

A harmadik kreáció chocoMe fehércsokoládé alapra helyez kandírozott ibolyaszirmot, liofilizált málnaszemet, liofilizált feketeszedret, fehércsokoládé szívet. Jól hangzik?


A négyes számú "versenyző" egy chocoMe 65% étcsokoládé, amire liofilizált pirosribizli, vörösáfonya, vörösre színezett fehércsokoládés ostyagolyó és vörös színű csokoládé ajak került.

A 40%-os chocoMe tejcsokoládé, Brontei pisztácia, liofilizált eperdarabok, lilára színezett fehércsokoládés ostyagolyó és vörös színű csokoládé ajak felhasználásával készült desszert is elég jól hangzik.

Végül a chocoMe fehércsokoládéra helyezett kandírozott rózsaszirom, liofilizált málnadarabok, lilára színezett fehércsokoládés ostyagolyó és vörös színű csokoládé ajak felhasználásával készült csokicsoda sem maradhat ki a felsorolásból. :)

Ti melyikkel kényeztetitek majd magatokat vagy a párotokat Valentin napon?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése