2015. január 29., csütörtök

Végre visszatér a LEGO Bionicle

A LEGO játékok nagy rajongójaként hadd mutassak most nektek egy sajtóközleményt, ami a LEGO Bionicle visszatéréséről szól. :)

Végre visszatér a LEGO® BIONICLE®

Az egyik legsikeresebb LEGO történet új, lebilincselő fordulatokat tartogat a rajongók számára


Február elején visszatér a LEGO Bionicle, a 2001 januárjában bevezetett és azt követően 10 éven át töretlen sikernek örvendő, ikonikus játékszéria. Az új, magával ragadó történet Okoto misztikus szigetére repíti a rajongókat, ahol az erő ősi maszkjai rejtőznek. Ahogy a prófécia megjövendölte, hat elemi erejű hős érkezik Okotora, hogy megküzdjön az ott elhatalmasodó gonosszal, és megtalálja a maszkokat. A hat mítikus hőshöz a rajongók online is csatlakozhatnak.

Közel négy évvel kivezetése után, a legutóbbi New York Comic Con-on a LEGO Csoport hivatalosan bejelentette a LEGO Bionicle visszatérését, bemutatva a nagyközönségnek az új készleteket is. A Bionicle volt a márka történetének első olyan szériaja, amely saját történettel rendelkezett, és amit kezdetektől fogva komoly online jelenléttel támogattak, sőt, az első első olyan terméksorozat is, amelyből saját gyártású film készült. Tíz év alatt több mint 250-féle termék látott napvilágot, melyek életre keltették a Greg Farshtey író által megálmodott fantasztikus univerzum történeteit. A filmet kiegészítve számos termék készült annak érdekében, hogy a rajongók mindinkább elmélyülhessenek az izgalmas világban; több képregényt, könyvet, videójátékot és társasjátékot dobtak piacra – így vált a történet meghatározóvá egy teljes generáció számára.

Hat elemi hős szállt alá az égből
Okoto rejtélyes, misztikus szigetén zajlik az új történet, ahol a sötétség erői állandó mozgásban vannak, és újra testet ölt a gonosz Makuta. Makuta nem tud uralkodni csillapíthatatlan vágyán, hogy megszerezze a három mítikus maszkot, melyek sötétségbe boríthatják a világot: a Teremtés Maszkját, az Irányítás Maszkját és a Végső Hatalom Maszkját.

A sziget kétségbeesett lakói otthonuk megvédéséhez segítségül hívják a hat hőst, akik mindegyike egy-egy szakrális elem, az úgynevezett Toa mestere. A Toa szükséges Okoto ősi maszkjainak felkutatásához, azok teljes, elemi hatalmának feltárásához. A hat hős csak akkor tud megküzdeni a gonosz erőivel, győzheti le Makutát és mentheti meg a szigetet, ha egyesített erővel küzd.

Az új LEGO Bionicle akciófigurák 2015 februárjában érkeznek
„Nagy nap lesz számunkra 2015. február elseje, az újragondolt LEGO Bionicle debütálásának napja. Hihetetlen izgalom és öröm számunkra a sorozat újraindítása, ahogy a LEGO rajongók számára is bizonyára az, hiszen a valaha készült legkedveltebb LEGO termékcsaládok egyikéről van szó. Ez volt az első  mozgatható elemekből álló akciófigura-sorozatunk, így meghatározó momentumát jelenti a márka történelmének.” – mondta Csetényi Zsuzsanna, a LEGO Hungária Kft. marketing vezetője.

2015 február 1-jétől a védelmező figurák hat új készlete lesz elérhető: LEGO BIONICLE A Dzsungel védelmezője, A Kő védelmezője, A Víz védelmezője, A Föld védelmezője, A jég védelmezője és A tűz védelmezője.

Ezen kívül még hat Toa készletet is a polcokra kerül: LEGO BIONICLE Gali – A Víz ura, Pohatu – A Kő ura, Lewa – A Dzsungel ura, Onua – A Föld ura, Kopaka – A Jég ura és Tahu – A Tűz ura, illetve megjelenik a gonosz is, A Koponyapókok lordja szettben.

A rajongók napól-napra követhetik a mítikus hősöket a www.LEGO.hu/bionicle, a www.facebook.com/LEGOBionicle oldalakon és a LEGO Magyarország YouTube csatornáján.

A LEGO csoportról
A LEGO Csoport egy magántulajdonban lévő családi vállalat, melynek központja Dániában, Billundban található. Az 1932-ben alapított csoport mára a világ egyik vezető játékgyártója lett. A LEGO Csoport elkötelezett a gyermekek kreativitásának és képzelőerejének fejlesztése mellett. A LEGO termékek világszerte több mint 130 országban kaphatóak.
További információk a www.LEGO.hu weboldalon találhatóak.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése