2016. augusztus 12., péntek

Kedvezz kutyusodnak: ez a nyár legtrendibb kutyás kiegészítője!

DOGS FOR BALCSI by Balcsi Original X Sixfeet dog design

Nyár. Balaton. Strand. Csobbanás. Barátok. Boldogság. De mi van a négylábú cimborákkal? A Balcsi Originals és a Sixfeet dog design most rájuk is gondolt...

A kutyások számára a közös „balcsizás” évekig csak egy ábránd volt, nagyítóval kellett keresni azokat a partszakaszokat, ahol legálisan dobhatják be a labdát a vízbe kedvencüknek.


Szerencsére idén jelentős előrelépés volt az ügyben: kutyastrand nyílt Fonyódon és 9 kilométerrel mellette Balatonbogláron is - az utóbbi inkább csak egy apró partszakasz, míg a fonyódi valóban strand, nagy területtel gyönyörű rálátással a Badacsonyra, szemetesekkel, árnyékkal, futópályaként funkcionáló füves résszel, WC-vel, stéggel.


Mondani sem kell: a kutyák számára ez a nyár legnagyobb fesztiválja.


A Balcsi Original ruhamárka és a Sixfeet dog design ezt a nyitottságot és törekvést szeretné megünnepelni a DOGS FOR BALCSI kampánnyal, fotósorozattal és egy közös termékkel, ami egyszerre vagány kiegészítő az ebeknek, továbbá az egész ügy kézzel fogható szimbóluma.





A 2 márka így biztat mindenkit, hogy minél több hasonló kezdeményezés szülessen, ne csak a déli parton és ne csak a nyugati részen. A DOGS FOR BALCSI kutyakendő közös terv alapján készült, 2 különböző színben és mintával kapható, egy méretben, ami bármilyen méretű házi kedvencnek optimális.


Az eladott termékek árának egy részéből egy kis meglepetéssel készül a Balcsi és a Sixfeet a fonyódi strandnak, de erről picit később.

A kendők a Balcsi Original és a Sixfeet dog design webshopjában rendelhetők meg.
balcsioriginal.com
facebook.com/sixfeetdesign

Fotók: Dóra Tünde
Modellek: Azim, Bendegúz, Diszkó, Jyl, Louis, Szamóca
Pacsi a segítségért: Alberti Rita, Jelinek Dóra, Jelinek Zita, Kocsis Petra, Ludmány Rita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése