2016. augusztus 12., péntek

Street workout, joga, ülőröplabda és vaklabirintus a WestEnd sportteraszán!

Street workout, joga, ülőröplabda és vaklabirintus a WestEnd sportteraszán!
2016. augusztus 6-7., 13-14., 20-21.
Augusztusban igazi sportkülönlegességekkel vár mindenkit a WestEnd City Center, ugyanis augusztus 6. és 21. között a WestEnd tetőkertjén, a Men’s Health jóvoltából minden szombaton sztáredzők hozzák lendületbe a sportok szerelmeseit, vasárnaponként pedig az Ability Parkban (interaktív élménypark) az egészséges látogatókkal, sportolókkal együtt a mozgásukban korlátozottak is próbára tehetik képességüket.
Fantasztikus társaság, változatos mozgásformák és sztáredzők várnak mindenkit a nyár utolsó hónapjában. Augusztus 6-án, 13-án és 20-án Eöry Enikő, Katus Attila, Pintér Ada, Sifter Tímea, Szappan Petra, Szentgyörgyi Rómeó, Szívós Zoltán és Tatarek Rezső garantálják, hogy mindenki beleszeret valamilyen mozgásformába, ha ellátogat a WestEnd tetőkertjén megrendezésre kerülő, rendhagyó eseménysorozatra 14:00 és 20:00 között.
De a hétvégék második napján sem fogunk unatkozni. Vasárnaponként egy különleges élménypark, az Ability Park várja a sportolni vágyókat, ahol számos érdekességet próbálhatnak ki a látogatók. Olyan speciális mozgásformákba lehet betekintést nyerni, mint az ülőröplabda, a vakfoci, különböző érzékenyítő játékok, de aki elég bátor, a vaklabirintusból is megkeresheti a kiutat.
A sport mellett a kötelező frissítőről és a hidratálásról a Vöslauer gondoskodik, az energiapótló friss falatokat a Rio Mare biztosítja, ha pedig valaki még a frissítő készítésbe sem rest energiát fektetni, „tekerhet magának” egy friss gyümölcskoktélt a biciklis turmixbárban.
Részletek:
http://www.westend.hu/hir/sportolj-velunk-augusztusban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése