2014. február 27., csütörtök

Mi lesz a divat tavasszal?

Már januárban azon gondolkodtál, hogyan, s milyen darabokkal lehetne felturbózni a ruhatárad egy kicsit tavaszra, és most már nem is bírsz tovább várni néhány új kedvenc beszerzésével? Akkor itt egy kis ízelítő abból, hogy milyen lesz a 2014-es tavaszi divat (persze ez tényleg csak ízelítő, és kicsit szubjektív is, de remélem, hasznos lesz azért... :)).

Valahol azt olvastam, még korábban, hogy idén tavasszal a lila minden árnyalata divatba jön - hát, ez engem megmondom őszintén inkább megijesztett, ugyanis ha van szín, ami nekem borzasztóan áll, akkor az a lila.


De persze nem kell mindenben a divatot követni ;) vagy ha mégis azt szeretnénk, akkor választhatunk más irányzatokat - én is megkönnyebbültem, amikor ráakadtam újabb írásokra, melyek szerint a fagyi színek legalább olyan menők lesznek.


A Cosmopolitan.hu cikkéből pedig kiderül, hogy nemcsak ezek, hanem a hosszú szoknyák, a feliratos pulcsik és a hologramos cuccok is tuti befutók lesznek idén tavasszal.


Ezek mellett a Glamour azt írja, hogy a lézervágott darabokkal nem lőhetsz mellé idén, legyen szó felsőről, szoknyaaljról vagy táskáról. Ez a trend nekem kicsit hirtelen jött, és egyelőre nem látom magam ilyen holmikban, de egy ilyen táskára, vagy hasonló technikával készülő tavaszi csizmára talán beneveznék majd, idővel...A tavaszi szezon kulcsdarabja számomra szinte biztosan a fehér blúz lesz. Ezek közül most is jó néhány van a szekrényemben, de úgy vagyok vele, hogy fehér blúzból sohasem elég. :) Idén nagyon mennek majd a bő fazonok, és vannak, akik azt tanácsolják, hogy vászont válassz, ha teheted, de én inkább azt mondanám, hogy vegyél egy olyat, amit a legtöbb szoknyáddal és nadrágoddal is tudsz kombinálni, és esetleg egy olyat, ami kicsit eltér a tőled megszokottól. Így egy olyan darabbal mutathatod meg a világnak az eredetiségedet, amire talán senki sem gondolt volna előzőleg. :) :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése