2015. június 9., kedd

NESTEA Bodza-szőlő: Kapcsolj ki a hétköznapokban is!

A NESTEA idén is egy vadonatúj ízzel rukkol elő; a NESTEA Bodza-szőlő a bodza frissességét ötvözi a szőlő kellemes aromájával. 

Vannak pillanatok, amikor úgy érezzük, hogy kicsit ki kell szakadnunk a hétköznapokból, szükségünk van néhány percre önmagunkra és nem vágyunk másra, csak egy kis lazításra. Az új üdítőital nemcsak kiváló szomjoltó, hanem remek társ minden olyan pillanatban, amikor szeretnénk feltöltődni egy igazán mozgalmas nap során.

Sokszor érezhetjük azt a mindennapokban, hogy nincs szükségünk másra, csak hogy legyen néhány percünk magunkra és ez idő alatt feltöltődjünk, új erőre kapjunk. A mozgalmas, kihívásokkal teli napokon egy-egy megnyugvást hozó pillanat - például egy kellemes séta a parkban, néhány pozitív gondolat feljegyzése, kedvenc zenénk hallgatása vagy éppen csak az a momentum, amikor veszünk egy mély levegőt és kicsit hátradőlünk a székünkben - kellemes érzést nyújthatnak. 

Ezekben a pillanatokban akár egy palack hűs frissítő is remek kísérő lehet, ezért alkotta meg a NESTEA új jegesteáját, a NESTEA Bodza-szőlőt. Ahogy minden NESTEA termék, a NESTEA Bodza-szőlő is teakivonatot tartalmaz és a hazánkban oly népszerű bodza ízét ötvözi a szőlő kellemes aromájával.

„A NESTEA minden évben igyekszik valamilyen újdonsággal meglepni a jegestea kedvelőit. Idén a frissítő és finom Bodza-szőlő párost töltöttük palackba. Reméljük, fogyasztóink is megkedvelik ezt az ízvariánst és az új termék a NESTEA portfólió oszlopos tagjává válik” – mondta Percze Róbert, a NESTEA márkamenedzsere. 

Júniustól kapható a boltokban, én hamarosan megkóstolom ;) és Ti?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése