2015. június 2., kedd

10 fotó a különleges Spamalot előadásról: Eric Idle és John DuPrez a Madách Színházban

Persze, számtalanszor hallottam már művészeket arról beszélni, milyen csodálatos számukra egy-egy nagy névvel együtt dolgozni, vagy közösen színpadra állni, de tegnap este a Madách Színházban, a 162. Spamalot előadáson a saját szememmel is láttam a színészeken meg a színház dolgozóin, hogy valóban mekkora csoda (mert ezt láttam mindenkin), ha ismert és elismert alkotókkal hozhatnak létre valamit. Valami csodálatosat. Ellátogatott ugyanis erre az előadásra Eric Idle és John DuPrez is, és ha már itt voltak, egy különleges előadást láthattak, amit a tiszteletükre, a sajtó meghívásával bonyolítottak le a Madách-ban. Íme 10 fotó az előadásról - például arról is, amikor Mr. Idle szelfizett a színészekkel. :)

A három Arthur király, akik már a darab elején azt sugallták jelenlétükkel, hogy ez bizony messze nem egy hétköznapi előadás lesz... ;)


A Tó úrnője és a három Gallahad - na meg A szóban forgó dal.


A kerekasztal lovagjai:


Hajdú Steve és Nagy Balázs, mint az ádáz "tehéndobáló" franciák: "jöjjön le catapult! jöjjön la vache!". Imádom ezt a jelenetet! :)


A lovagok a Szent Grál keresésére indultak a Madách Színházba, és csodák csodájára az 5. sor 11. széke, vagyis Eric Idle ülőhelye alatt találtak rá. :-)))


Természetesen az Arthur-díjat is neki ítélték. ;)


És a kedvenc pillanatom: a szelfi a Spamalot magyar színészgárdájával. 


A darab végén a táncból is kivette a részét. 


John DuPrez sem hiányozhatott a meghajlásról... hát, ez tényleg egy nagyon szép és tartalmas este volt. :)



A fotókért és az élményért köszönet a Madách Színháznak. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése