2012. augusztus 28., kedd

Beteg gyerekeknek segít a magyar együttes

A Dirty Slippers együttes folyamatosan nemes célt tűz ki maga elé: a zenészek rengeteget jótékonykodtak, többek között a méhnyakrák-ellenes küzdelem nagykövetei lettek Magyarországon 2009-ben. Erről szól az első videoklipes, Élned kell című daluk is.

A fiúk azonban meg sem álltak: 2011 óta önálló Suliturné programjukkal járják a hazai és külföldi oktatási intézményeket, eddig több mint 60 iskolát látogattak meg.

A gyulai gyökereket büszkén vállaló és hirdető együttes a nyár utolsó nagy szabadtéri koncertjét itthon adja, és a teljes mértékben saját szervezésű jótékonysági fellépésre várnak minden bulizni és adakozni vágyót. A koncert ugyanis azért jött létre, hogy adományokkal segítsék a beteg gyermekeket. A zenekartagok mindenkit arra kérnek, hogy a feleslegessé vált holmikat hozzák magukkal az augusztus 30-ai, gyulai koncertre.

„Amennyiben rendelkeznek feleslegessé vált ruhákkal, játékokkal, kérjük, hozzák magukkal a koncertre, és helyezzék el a színpad melletti gyűjtődobozokban” – kéri a lakosságot Lobó-Szalóky Lázár, az együttes énekes-gitárosa.

A fiatal banda egyébként a "Hang vagy Jel" cmű dal sikerei után új videoklippel jelentkezik. Ezúttal nem egy érzelmes dalhoz, hanem épp ellenkezőleg, egy szakítós, ironikus, beszólogatós szerzeményre esett a választás. Az enyhén erotikus utalásokkal tarkított kisfilm főszereplői Varga Alexa (az idei Playmate of the Year verseny győztese), Nyéki Noémi Virág (az idei Playmate választás döntőse), valamint Török Korinna (A Tv2 Szépségkirálynő 2011-es szériájának döntőse). A képkockákon a 19. századi úri-cseléd viszony elevenedik meg, a zenekar frontembere, Lobó-Szalóky Lázár a kor macsója, a gyönyörű vörös bárókisasszonnyal (Török Korinna) megunja az ellaposodó szerelmi kapcsolatát, ezért a kedvese cselédjeinek kezdi el csapni a szelet.

A Dirty Slippers tehát egy igazán nemes cél érdekében zárja a nyarat, ősztől pedig izgalmas meglepetésekkel és fergeteges koncertekkel várja a rajongókat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése