2013. június 10., hétfő

5 cucc, ami kell egy újságírólánynak

Ismeritek azt a kérdést, hogy "mit vinnétek magatokkal egy lakatlan szigetre", ugye? Ha csak nem ma költöztetek a Földre a Marsról, akkor biztosan. :) Na, nálam ilyen kaliberű kérdés, hogy mi az az öt dolog, ami nélkül nem tudok élni - vagyis tudok, csak a meglétük alaposan megkönnyítheti az életem. :) 

Itt most nem olyan dolgok következnek, mint pl. egymilliárd forint vagy egy Ferrari, hanem valós, reális, praktikus tárgyak. Készen álltok? Akkor listázás indul. :)))

Az első természetesen egy okostelefon. Egy megbízhatóan működő, persze, ami nálam egyelőre csak terv. Ennek fő oka az, hogy nagyon nehezen szokom meg az új kütyüket, és a kis business man Nokia E52-esem már nagyon a szívemhez nőtt... csak hát 4 éves, és nem lesz fiatalabb. Szóval, a következő projekt valami ilyesmi lesz. :)


A második egy csomó magazin, amiből inspirációt szerezhetek, ugyanakkor ezeknek az olvasgatása ki is kapcsol. 


A harmadik ilyen a Rimmel 60 másodperc alatt megszáradó körömlakkja. Elképesztő. Komolyan. Egy percen belül tényleg megszárad, full jól felkenhető, és egy réteg is tökéletesen fed. Imádom. Nekem vörös színben van, mert az kb. az összes ruhámhoz megy, de tetszenek a natúr árnyalatok is. 



Egy kényelmes cipő, ami a rohangálós napok elengedhetetlen kelléke, és amit a rendezvények előtt ripsz-ropsz magassarkúra lehet cserélni. De nem kötelező :) mert számomra az ideális cipő nemcsak kényelmes, hanem szép is. Legutóbb a Deichmannban vettem egy cuki kis fekete topánkát, ami egyelőre betörés alatt van, de szerintem hamarosan a világ legkényelmesebb kis cipője lesz - már csak egy helyen nyomja a lábam. :)))



És egy kávés bögre, ami szintén "mostdemindjártdeazonnalkell" kategória - a felirat is találó. Ha láttok ilyet valahol, szóljatok, azonnal megveszem! :)))


Számotokra mik azok a dolgok, amik nélkül úgy érzitek, élni sem tudtok? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése