A fagyi varázslatos, szerb királysága már Magyarországra is terjeszkedik!
A világ egyik legjobb fagylajtját* készítő Moritz Eis
végre Budapesten is megnyitotta fagyizóit. A legjobb minőségű, természetes
alapanyagokból elképesztő ízkombinációkat előállító Moritz Eis Szerbiából
indult világhódító útjára, melynek legutóbbi állomása – a hideg nyalánkság
szerelmeseinek örömére – a magyar főváros. Rögtön két egységben, az Opera
mellett és Jászai Mari téren is hozzá lehet jutni a jeges csodához.
Meghökkentően frissítő rukkolás ananász és kellemesen
csiklandós gyömbéres narancs is megtalálható a gazdag csokoládé és telt vanília
mellett a Moritz Eis jelenleg 18 ízt tartalmazó, itthoni felhozatalában,
amelyből a tej- és gluténérzékenyek. illetve a vegánok is választhatnak
kedvükre valót. Az összesen 140 ízt számláló, teljes Moritz Eis kínálatból
minden két hétben újakat ismerhetnek meg a magyarországi vásárlók.
A márkáért és a minőségért személyesen kezeskedő alapító,
Moritz Fried a kiemelkedő minőségű alapanyagok mellett nagy hangsúlyt fektet a
letisztult dizájnra is, így a fagyizás a Moritz Eisnél nem csak gasztronómiai,
de vizuális élvezet is.
Az osztrák alapító Fried, egy nyaralás során szeretett bele
déli szomszédunkba és látva az ott virágzó mezőgazdaságot, azon belül is a bio
és natúr gyümölcsök és zöldségek, valamint az organikus termelés népszerűségét,
úgy döntött, Szerbiában fekteti le a Moritz Eis alapjait. A márka tehát a
gondos alapanyagválasztástól kezdve egészen a megfelelő csapat összeállításáig
mindenre odafigyel, hogy minőségi élményt nyújtson a budapestieknek.
Ebben a nyári hőségben tehát minden adott egy különleges
ízutazásra a Moritz Eis világába, amihez elég ellátogatni az Operához vagy a
Jászai Mari térre.
* A Moritz Eis, természetes alapanyagokból készülő fagylaltjaival 2014-ben
felbukkant a világ 20 legjobb fagyizóját összegyűjtő olasz Dissapore.com
listáján, egyetlen márkaként a délkelet-európai régióból.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése