2015. október 29., csütörtök

Malek Andrea a Spamalotban

Malek Andrea is csatlakozik a Spamalot című darab csapatához - novemberben Polyák Lillával felváltva játssza a Tó úrnőjét. További részletek és Malek Andrea nyilatkozata a Madách Színháztól kapott közleményben - ezt most megosztom Veletek is. Íme! :)

Kedves Barátunk!

A Madách Színház novemberben ismét játssza a Spamalot című musicalt, amelyben ezúttal új belépőt is ünnepelhetünk. A Tó Úrnője szerepében Malek Andrea csatlakozik az immár 6 éve töretlen népszerűségnek örvendő előadás csapatához.

Malek Andreát azért kértük fel, mert a darabban a bemutató óta szereplő két Tó Úrnője: Balogh Anna és Molnár Szilvia új szerepben, édesanyaként lépnek fel otthon. Malek Andrea novemberben Polyák Lillával felváltva játssza a Spamalot női főszerepét.

„A brit Monty Python csapat filozófikus, karakterizáló humora kezdetektől fogva belopta magát a magyar szívekbe… A suliban, sőt később a fiaimmal is, rendszeresen játszottuk sírva-röhögve a „Gyaloggalopp" különböző jeleneteit.”– mondja legújabb szerepéről Malek Andrea.

„2005-ben Guenevere-ként épp a CAMELOT c. musicalt próbáltam a Bad Hersfeldi Nyári játékokon, amikor a társulatban kézről-kézre adták a friss SPAMALOT CD-t, a darabot akkor mutatták be a Broadway-n. 19 éves korom óta állok musical színpadon, és egy ideje mélyen vágytam rá, hogy végre eljátszhassam a saját paródiámat. A Spamalot korántsem SPAM! Mesterien megírt, kitűnően hangszerelt, tartalmasan szórakoztató színpadi mű. Mindig talál benne újat az ember. 

Ne mondja nekem senki, hogy csodák pedig nincsenek, mert… hihetetlen, de tíz évvel az ősbemutató után, a Madách Színház színpadán, 2015. november 11.-én magam is nagy örömmel csatlakozom a világ Tó Úrnőihez!”


Forrás és fotó: Madách Színház

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése