2015. október 19., hétfő

Mire készülnek a Madách Színházban?

Mindig örömmel segítek én is hírt adni olyan eseményekről, amik nem - vagy nemcsak - a csillogásról szólnak, hanem más, mélyebb dolgokról is. Például a másoknak nyújtott segítségről, és arról, hogy igenis figyeljünk oda a gyerekekre... igen, párszor kicsúszott már nekem is a számon, hogy mi lesz az elkövetkezendő nemzedékek sorsa, milyenné válnak, mi lesz velük. De aztán mindig arra gondolok, hogy nekünk kell utat mutatni, segíteni, egyengetni a sorsukat, hogy olyan emberekké cseperedhessenek, amilyenekké mindannyian szeretnénk, hogy váljanak.

És ez azokra a gyerekekre is vonatkozik, akik valamilyen szempontból hátrányos helyzetben vannak. Ezért is szimpatikus számomra a Madách Színház kezdeményezése. Íme, a tőlük kapott sajtóanyag.

Jótékonysági előadás a Madách Színházban

A Madách Színház küldetésének tekinti, hogy előadásait olyanok számára is elérhetővé tegye, akik körülményeik miatt másként nem juthatnak el színházba. Az elmúlt évadokban több alkalommal is vendégül láttunk már olyan gyerekeket, akiknek igényük van a kultúrára, ezen belül a színházra is, de lehetőségük nagyon korlátozott.

A következő közös programunk a Roma Club Alapítvánnyal, a Kézenfogva Alapítvánnyal és a Cseppkő utcai Gyermekotthonnal valósul meg 2015. október 22-én, délután 15.00 órai kezdettel, amikor a szervezetek több mint 600 gyermekkel érkeznek a Madách Színházba, és megtekintik a Lúdas Matyi című előadásunkat.


Az előadás szereplői: Puskás Péter, Barabás Kiss Zoltán, Szente Vajk, Ruzicska László, Laklóth Aladár, Borbély Brigitta, Czakó Ádám, Hompok Tamás.

Rendező: Cseke Péter


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése