2015. október 29., csütörtök

Újabb művészeti kollekció és exkluzív parfüm a ZEMA-tól

 A ZEMA immár nemcsak porcelán- és ékszermárka, hanem első parfümjüket is bemutatták - erről is megtudhatsz még néhány érdekességet közleményükből. Íme. :)

Újabb művészeti kollekcióval és exkluzív parfümmel mutatkozott be a ZEMA

A Katalin & Szász Designnal kooperációban készült Szász kollekció után elkészült a ZEMA porcelán - és ékszermárka legújabb, Négy évszak című kollekciója, melyet Faragó Miklós kortárs festő azonos című műve ihletett. Az ékszerkollekció bemutatójára egy nagyszabású, hírességek közreműködésével történt show keretében 2015. október 28-án került sor a Magyarság Házában.


Az esemény másik szenzációja az volt, hogy a ZEMA ékszermárka a rendezvény során bemutatta első parfümjét, a barokk kor ihlette Gold Ceramic női és férfi illatot. A porcelánüvegbe zárt exkluzív illat igazi eleganciával ajándékozza meg viselőjét.

Az ékszereket az évszakok hangulatai, a színek és a Faragó Miklós által megálmodott női figurák teszik életszerűvé és dinamikussá. A porcelánból készült 21 karátos arannyal vagy 23 karátos platinával díszített elegáns darabok a hétköznapokon és a különleges alkalmakon történő viselésre egyaránt alkalmasak.

A rendezvény házigazdája Csisztu Zsuzsa volt, az este folyamán zajló bemutatókban többek között olyan hírességek vettek részt, mint Auksz Éva, Bánhidi Petra, Bényi Ildikó, Csomor Csilla, Danny Blue, Erdélyi Mónika, Geszler Dorottya, Gregor Bernadett, György-Horváth Zsuzsa, Kandász Andrea, Kékkovács Mara, Kondákor Zsófia, Kökényesi Ágnes, Novodomszky Éva, Rábaközi Andrea, Pikali Gerda, Rátonyi Krisztina, Ungár Anikó és Varga Izabella.



A bemutatókhoz a ruhákat neves magyar tervezők, a Tóth Bori - Maison Marquise, Merő Péter, Nagy Ágota collection, BRÁZIA, és Márk Laufer biztosították.

A ZEMA magyar ékszermárka 2009-ben debütált a nagyközönség előtt. A márkanév mozaik szó, mely a tulajdonosok gyermekeinek kezdőbetűjéből tevődik össze. Minden egyes ékszerük kézi munkával és művészek közreműködésével finomporcelánból készül és 100 százalékban magyar termékek.

A ZEMA - modellek saját tervezésűek és 2014 őszétől már teljesen saját kivitelezésűek is, melyek a ZEMA porcelán manufaktúrában Pálházán készülnek. A márka számos kollekcióval büszkélkedhet, tradicionális, barokk, szecessziós, art deco, modern motívumok egyaránt megjelennek az ékszereiken.



A márka az elmúlt évek alatt jelentős sikereket ért el nemzetközi kiállításokon, így Londonban, Párizsban, Moszkvában, Riyadh-ban, Bakuban és Las-Vegasban. Idén pedig nagy sikerrel mutatkozott be a Vienna Fashion Week és a London Fashion Week programjában is.

2014 szeptemberében a ZEMA márka Magyar Nemzeti Érték címet kapott.

A ZEMA márka mottója: „a művészet körülvesz.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése