2012. december 3., hétfő

Életmentő koncert: így segít a Neoton Família

2012. december 5. Veszprém Aréna 20.00

Jegyezzétek meg az időpontot, és ha tehetitek, vegyetek jegyet többedmagatokkal, ugyanis minden belépő árából 100 forintot kap egy súlyos beteg srác. 

Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs János, valamint Heatlie Dávid, Lukács Andrea és Lukács László igazi ünnepi hangulatot teremtenek majd Veszprém legnagyobb Arénájában. Ezzel ráadásul nem csak a majd ott szórakozó rajongóknak kedveznek, hanem annak a gyulafirátóti fiatalembernek is segítenek, akinek a gyógyulása múlhat azokon a 100 forintokon, amelyet a zenekar tagjai és a szervezők minden jegy árából felajánlanak neki.

A 23 éves Vass Máté olyan ritkán előforduló fejlődési rendellenességgel született, amelyre a mai napig nincs más gyógymód, mint a szívtranszplantáció. Több műtét és hosszas gyógykezelés után jelenleg a kardiológiai Intézetben vár a szívátültetésre. Minden esélye meg van a felépülésre, de a műtét után szükséges steril szoba és fürdőszoba kialakítása és az, hogy eljusson a kezelésekre, illetve az immunerősítő gyógyszerek költségei olyan anyagi terhet jelentenek, amelyet egy család sem tudna támogatás nélkül megoldani. A Veszprémi Családsegítő Szolgálat, Gyermekjóléti Központ és a Családok Átmeneti Otthona tette közzé a kérelmet, hogy segítséget kérjen Máténak. Csepregi Éva és a zenekar a fenti felajánlással szeretne hozzájárulni a fiatalember gyógyulásához.

A Neoton Família slágereit kicsik és nagyok is kívülről fújják, hiszen ki ne ismerné a Marathon, a 220 felett, a Sandokan, a Nyár van vagy a Tini dal című slágereket?

Akinek elege lesz az ünnepi előkészületekből és a mindennapokat maga mögött hagyva egyszerűen csak szeretné jól érezni magát, annak mindenképpen ott a helye, annál is inkább, mert a Télapó is ott mulat majd a közönséggel, sőt az odaérkező felnőtteket és gyerekeket is már ő fogadja! Éváék pedig gondoskodnak arról, hogy fergeteges koncertjükkel a legszebb ajándékot adják a közönségüknek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése