2012. december 19., szerda

Nagykoncert Magna Cum Laude-módra

Ha időről időre benéztek a blogomba, láthatjátok, hogy ritkán ajánlok figyelmetekbe koncerteket, eseményeket - általában csak azokról írok, amikre én magam is szívesen elmennék, illetve majdnem biztosan el is megyek. 

A Magna Cum Laude közelgő koncertje pont ilyen buli. :) Sokak szerint évek óta a legnagyobb december végi mulatság Budapesten, de számomra azért is különleges, mert kicsit visszahozza a régmúlt esték emlékeit, amikor Gyulán, majd Szegeden hallgattuk barátaimmal az akkor még szinte ismeretlen bandát... de szép is volt. :)

Aztán jött az ismertség és az elismertség - aranylemezek, teltházas koncertek fémjelezték Mező Misi és a csapat útját... a tavalyi, szintén a Syma Csarnokban tartott évzáró buli rekord nézőszámmal és különleges tartalmával óriási sikert aratott, és valószínűleg ugyanez lesz a helyzet idén is. 


A zenekart szerintem ma már senkinek sem kell bemutatni, hiszen néhány év alatt szívhez szóló dalaik, emberközeli stílusuk és igazi lüktető koncertjeik révén a fesztiválok főattrakciójává és sokak kedvencévé váltak. Ugye, ti is sokszor dúdoltátok már az Átkozott nők, a Lehet hogy eltört, a Vidéki sanzon, a Színezd újra, a Főnököm, vagy a Pálinka dalt? :-)))

Akkor itt a lehetőség, hogy ezeket a Magnával énekeljétek, 30-án, a Syma Csarnokban. A jó zenék mellett a fergeteges hangulat is garantált... de ezt azoknak, akik visszajárnak a koncertjeikre, szerintem már nem is kell mondanom. :)))

Még egyszer a helyszín és az időpont:
2012. december 30. vasánap 20:00, Syma Sport- és Rendezvénycsarnok (Bp., Dózsa György út 1.)

Jegyek az interneten, az ismert jegyirodákban, és itt is kaphatók

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése