2012. december 20., csütörtök

Túrakommandóztam :)

Azt hiszem, a cím némi magyarázatra szorul, hiszen most elképzelhető, hogy néhányan elképzeltek engem bakancsban, hátizsákkal, Stallone Rambóját idéző arcfestéssel, amint mondjuk a Hortobágy közepén könyörgöm egy fess túravezetőnek vízért és megállásért. :) Nem, itt nem erről van szó. :)

De ha a Story4-en futó közkedvelt tévéműsor jutott először eszetekbe, azt kell mondanom, máris közelebb jártok ahhoz, hogy miről is szeretnék írni. A Túrakommandó stábja ugyanis kiadott egy különleges albumot, mely nemcsak hasznos tippekkel teli útikönyvként funkcionál, hanem egyben szórakoztató is. Na, ennek az albumnak a sajtótájékoztatóján jártam. :)

A könyvről néhány perccel a kezdés, illetve egy mókás kisfilm levetítése után megtudtam, hogy a műsor forgatókönyvét követve halad végig Magyarország gyönyörű tájain, sok-sok történettel, látnivalóval, fotókkal, személyes megjegyzéssel, túrázási és gyermek tippekkel valamint a műsorban korábban szerepelt sztárok megnyilatkozásaival. 

Idézek a sajtóanyagból:

„Egy szép őszi napon a barátainkkal úgy döntöttünk, hogy egy (vagy két) kamerával bejárjuk azon helyeket, amik számunkra Magyarországon kedvesek, vagy amelyeket még nem láttunk, de szívesen megnéznénk. Az ötletből aztán műsor lett, Túrakommandó címmel és így hétről-hétre egy turisztikai reality keretében barangoljuk be - nézőinkkel együtt - kis hazánk jól ismert, vagy épp eldugott helyeit. A műsorból pedig sok fotó lett és érdekes tudásanyag, amit úgy éreztünk, vétek lenne nem megosztani másokkal. Így jutottunk el ehhez az albumhoz, melyet vállaltan máshogyan, másként szerettünk volna megvalósítani, mint ahogyan azt a hasonló tematikájú kiadványoktól megszokhattuk. Fiatalos, bátor és egyedi arculatra törekedtünk, stílusában elrugaszkodva a klasszikus albumfelosztástól, ugyanakkor sok-sok történettel, személyes megjegyzéssel és a műsorban szerepelt sztárok megnyilatkozásaival szerettük volna a széles ismeretanyagot szórakoztató módon átadni - minden generációnak. Ahogyan műsorunk szlogene is tartja: Túrázzunk másként, mint mások!”

Kosztyu Marianna (Manya), Magony Szilvia (Szilva), Magony Péter (Petya) 

És íme a borító:

Ha pedig belelapoztok a könyvbe, meg fogjátok látni, hogy a borító mellett a tartalom is újszerű - a sajtótájékoztatón is elhangzott, hogy ezzel az albummal egy olyan termék készült el, amit senki más nem készít a hazai piacon. Útikönyv, sok infóval, fotóval, véleményekkel, sztárokkal, gyerektippekkel... nekem tetszik! :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése