2012. december 2., vasárnap

Vastag Csaba királyi élménye

Sokan irigylik a hírességeket, és bár én a legtöbbször el szoktam mondani, mi mindenért nem érdemes, most épp egy olyan példát szeretnék hozni, hogy miért igen... méghozzá NAGYON! :))) 


Vastag Csaba és Turán Frici igazi uralkodói járgánnyal furikázott

Erzsébet királynő Rolls-Royce Phantom V. típusú luxusautója mindkettejüket meglepte.

Kiváltságos uralkodói elegancia fogadta Vastag Csabát és Turán Frigyest, amikor beültek a több mint 50 éves, a királynő kívánságára rendelt egyedi álomautóba.


„Hihetetlen élmény, nem csak egy darab történelem, hanem maga a megtestesült elegancia! Engem meglepett, hogy mennyire sugárzik a kocsiból, hogy valóban a királynő számára készült. Még ma is megállná a helyét egy uralkodói menetben!” – mondta Vastag Csaba miután kiszállt a Phantomból, amelyet 1960-ban rendeltek meg Erzsébet királynő utasítására. A típusból összesen 516 létezik a világon, és ez az egyetlen ismert balkormányos darab. A hatalmas kocsi több mint 6 méter hosszú és 2 méter széles.


„Tudnék rajta néhány változtatást, amitől sokkal sportosabb lenne!” – viccelődött Turán Frici, rallyversenyző, majd hozzátette:„Persze, ennél a kocsinál nem az volt a cél, hogy csapatva lehessen vele kanyarodni. Mindenképpen élmény egy ilyen járgányt vezetni, és ha nem is indulnék el vele egy versenyen, azért el kell ismerni, hogy igazán feltűnő jelenség!”A több mint két és fél tonnás tömegű járművet egy „aprócska” 6230 köbcentiméteres V8-as benzinmotor hajtja egy automataváltó segítségével. A legkiválóbb anyagokból építkező fejedelmi belső tér elmaradhatatlan tartozéka a beépített bárszekrény két palacktartóval és négy pohártartóval. Sőt a Phantom bal oldalán még egy zászlótartónak is jutott hely, hogy egyértelmű legyen, nem hétköznapi járműről van szó.

A Vastag Csaba és Turán Frici által már alaposan letesztelt Rolls-Royce Phantom V. ott lesz a Pearl Wedding Show alkalmával a VAM Design Centerben december 1-2. között, ahol mindenki közelről is megcsodálhatja a pompás járművet.


Forrás és fotók: Just Creative

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése