2012. december 14., péntek

Tóth Gabival ünnepelt a megújult bevásárlóközpont

Grandiózus látvány-show főszereplőjeként debütált Tóth Gabi. A népszerű magyar énekesnő ezúttal nem csak hangjával varázsol, de színészi képességeit is megvillantja. A nem mindennapi produkciót a Pólus Center megújulása alkalmából állították színpadra: több tucat profi táncos, óriási ledfal, filmes látványelemek – a rendezők mindent beleadtak, hogy elkápráztassák a közönséget.



Tóth Gabi és Magyarország legtehetségesebb táncosainak közreműködésével adták át a nagyközönség számára a felújított Pólus Centert. Az énekesnő – stílszerűen – teljesen új külsővel jelent meg a zártkörű party-n, s koncertjével egy pillanat alatt fantasztikus hangulatot teremtett. 


A látványos show apropója, hogy december elején célegyenesbe ért a Pólus Center több mint egymilliárd forintos beruházással megvalósuló felújítása. A látványos átépítés során a bevásárlóközpont megőrizte egyedi hangulatát, és a 21. századi igényeknek minden tekintetben megfelelő közösségi központtá alakult.

A Pólus 16 évvel ezelőtt azzal a céllal nyitotta meg kapuit a látogatók előtt, hogy a szórakozás, a vásárlás, és a kikapcsolódás újfajta hagyományát teremtse meg hazánkban, amely átadása óta is fontos szerepet tölt be nemcsak a kerület, a főváros, de a környező települések életében is. Ez idő alatt azonban sokat változtak mind a hazai kiskereskedelmi körülmények, mind a vásárlói preferenciák, amiért szükségessé vált a bevásárlóközpont nagyszabású megújítása. A Pólus az elmúlt másfél évben is számos új bérlőnek adott otthont, (H&M, Deichmann, CCC, Charles Vögele, Telenor, Vodafone) a felújítás megvalósításával pedig várhatóan újabb népszerű kiskereskedelmi márkák nyitnak majd üzletet a Pólusban.


Forrás, fotó: Just Creative

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése