2012. július 25., szerda

Designer Aukción jártam

A múltkor már olvashattátok az egyik beszámolómban, hogy a Kiscelli Múzeumban micsoda divatélet folyik. ;) Nemrég ismételten ott jártam, hiszen az általam annyira romantikusnak tartott épület www.fashiondays.hu támogatásával újabb programmal, a „Divat Éjszakájával” várta vendégeit. Az augusztus 21-ig látogatható Street Fashion kiállítás exkluzív tárlatvezetése, személyre szabott stílustanácsadás, Nicholas N. Jovanovic nemzetközi sminkmester bemutatója és 43 aukcióra bocsátott tervezői darab várta a divat és a szépségápolás szerelmeseit.

A legnagyobb érdeklődés a Designer Aukciót övezte, ahol több mint 200 ember licitált kiemelkedő magyar tervezők és stylistok dizájner ruhadarabjaira és kiegészítőire, illetve a FashionDays felajánlásának köszönhetően a legnagyobb nemzetközi divatházak kreációira. Minden darab 1000 forintos kikiáltási árról indult, és a a végösszeg csakis a vásárlókon múlt. A szerencsések 14500 forintért jutottak Anh Tuan táskához vagy 13000 forintért Calvin Klein cipőhöz.

Az aukció mellett rengeteg hölgy vett részt az olasz filmgyár, a Cinecitta egykori sminkmesterének, Nicholas N. Jovanovic-nak bemutatóján is. A Nicolas Make-up Academy vezetője számos nagy színésznő, így Monica Bellucci és Catherine Deneuve, szépségéről gondoskodott már, most azonban a közönség soraiból választotta modelljeit és mutatta be a hírességek make-up trükkjeit.

Mindemellett a STREET FASHION MÚZEUM kiállítás kurátorának exkluzív tárlatvezetésén is részt vehettek az érdeklődők, illetve egész este a hg.hu stylistjai segítettek a látogatóknak abban, hogy megtalálják saját stílusukat, a leginkább hozzájuk illő fazonokat és színeket.

Sem a Street Fashion Múzeum kiállítás, sem a Designer Aukció nem jöhetett volna létre a www.FASHIONDAYS.hu online vásárlói klub támogatása nélkül, amely a legnépszerűbb divatmárkákat és feltörekvő designerek kollekcióit kínálja igen kedvező áron naponta megújuló akcióiban, ezáltal napi beszerzési forrást jelent azoknak, akik öltözködésükben is meg szeretnék mutatni egyedi stílusukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése