2013. május 31., péntek

Levegőbe repítették a műsorvezetőket

Nem tudom, hallgattátok-e tegnap reggel a Morning Show-t a Class FM-en. Én igen, és eléggé meg is lepődtem, ugyanis műsorvezetőik a levegőbe emelkedve vezették az élő műsort. :) Vadon Jani sárkányrepülős kalandja alatt kapcsoltam be a rádiót, és sajnos nem tudtam végig hallgatni, de utána hallottam, hogy Rákóczi Feri helikopterrel repült, Sebestyén Balázst pedig egy repülőgép szárnyára kötözték. 

Mit szóltok ehhez? Szerintem egészen elképesztő, hogy ezt meg tudták csinálni rádióműsor keretein belül, ráadásul úgy, hogy (a hallgatók állítása szerint) élvezhető és szórakoztató legyen. Számomra csak egy dolog a szomorú ezzel kapcsolatban: akik ezt a típusú rádiózást elkezdték, Bochkor Gábor és Boros Lajos a Bumerángban, már nem hallhatók a rádióban reggelente... :(

Íme a sajtóanyag Balázsék repülős kalandjáról - köszönet érte a RedLemon Mediának. :)

Repülőgép szárnyához kötözték Balázst
A Morning Show minden eddiginél extrémebb helyről jelentkezett

Újra rádiótörténelmet írt a Morning Show! Magyarországon még soha nem fordult elő, hogy egy repülőgép szárnyához erősített székről közvetítsenek műsort élő adásban. Sebestyén Balázs a tériszonyát legyűrve erre vállalkozott ma reggel, Rákóczi Feri egy helikopterben élt át vérfagyasztó perceket, Vadon Jani pedig sárkányrepülő fedélzetéről köszöntötte a hallgatókat.

Újabb extrém kalandban vett részt a Morning Show hármasa. Vadon Janiék jelentkeztek már cápákkal teli akváriumból, száguldó kamion tetejéről és tanyasi istállóból, most azonban minden eddiginél tovább merészkedtek. A Budaörsi Repülőtéren Sebestyén Balázst egy AN-2-es repülőgép szárnyához kötözték, úgy emelkedtek vele a magasba, miközben a Class FM hallgatóinak milliói követhették lélegzet visszafojtva az eseményeket. Ilyet idehaza eddig csak egy világhírű kaszkadőr vállalt be Balázs előtt.


Balázs az AXE „Térj vissza Hősként” kezdeményezéséhez csatlakozva, bátran, keményen állta a próbát. Bár bevallottan tériszonnyal küzd, a jelek szerint akár asztronautának is elmehetne. Míg ő a menetszéllel volt elfoglalva, a pilóták a fülke nyugalmában jót derültek a Morning Show sztárjának küzdelmén az elemekkel.

Jobban kikelt magából Rákóczi Feri, aki gyakorlatilag végigüvöltötte a Class FM mikrofonjába a helikopterben töltött perceket. Eredetileg az volt a terv, hogy Ferit kilógatják a járműből, ám az utolsó pillanatban meghibásodott a gép egyik hajtóműve, így ez a mutatvány elmaradt. Helyette nyaktörő köröket írtak le Budaörs felett, nyitott ajtók mellett – amit egy helikopterrel meg lehet tenni a levegőben, azt a Morning Show műsorvezetőjével meg is tették.


Eufórikus élmény volt. Ilyenkor nem tisztelsz senkit és semmit, mondod, ami éppen eljut a tudatodig. Hiába vagy tisztában azzal, hogy az ország legjobb pilótája ül melletted, ha 300 méterről elkezdesz a föld felé zuhanni, akkor üvöltesz” – mondta Rákóczi Feri, akinek nem vette el a kedvét az élmény, máskor is szívesen beül a rotorok alá.


Vadon Jani egy sárkányrepülővel cikázott az égen és integetett a több száz rajongónak, akik lehúzódtak az útról, beálltak a repülőtér kerítéséhez, hogy láthassák a Morning Show sztárjait a levegőben vitézkedni. „A falmászás és a 20-30 méteres magasság engem teljesen kielégít, de csodás volt látni a térképként elterülő várost. Sok pilóta ódzkodik a sárkányrepülőktől, de én bíztam a kísérőmben és tudtam, hogy egy darabban tesz le a földre. Szerintem nekem jutott a legnagyobb élmény.”

A Morning Show stábja közvetített már földről, vízből, levegőből. Hogy hova lehet még ezt fokozni? Hamarosan az is kiderül! :-) 


Fotók: RedLemon Media 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése