2013. május 28., kedd

Új műsorral jelentkezik az egykori híradós

Bárdos András neve nektek is ismerős, ugye? Akkor lennék meglepve, ha most sokan csak néznétek a monitort, hogy mivaaan, ki ő? :) Ha azt mondom, hogy Tények és Máté Kriszta, akkor biztos, hogy senki előtt sem rejtély már, hogy kiről beszélek. :)


Nos, amiért Andrásról írok, az egy örömteli hír: június 3-tól új műsorral jelentkezik a Story4-en. Bővebben is kíváncsiak vagytok arra, hogy ez mit takar? Akkor olvassátok el a Sajtószoba közleményét, mert többet én most még ehhez úgyse tudok hozzáfűzni. Ez így teljes. Íme. :)

Bárdos András új műsora Utolsó nap címmel a STORY4-en!
Országos tévépremier! Június 3. hétfő, 21:00 óra

Máig megválaszolatlan kérdések foglalkoztatnak mindannyiunkat hazai és külföldi hírességek halálával kapcsolatban. Miért kellett Diana hercegnőnek élete delén, egy új szerelem kapujában meghalnia? Valóban baleset történt vagy egy előre megrendezett akcióban vesztette életét? Bárdos András ezekre a kérdésekre keresi a választ új oknyomozó dokumentummagazin-műsorában.

A sorozat első epizódjában, 2013. június 3-án este Lady Diana utolsó napjainak és tragédiájának titkait ismerhetjük meg. Szemtanúk és több tucat olyan fotó lesz ebben segítségünkre, amelyeket korábban még sehol nem láthattak a tévénézők.

A második rész a legendás Beatles-tag, John Lennon máig megmagyarázhatatlan New York-i meggyilkolásának krónikáját meséli el. A hidegvérű elkövető, Mark David Chapman vall a három hónapig tervezett merényletről és arról, miért éppen Lennont választotta célpontjául. Az exkluzív felvételek megdöbbentő információkkal szolgálnak a sztárokat megfigyelő és mindenhová követő Chapmanről, aki aprólékosan kitervelt tettével szándékozott híressé válni.

A sorozat további részeiben olyan prominens személyiségek utolsó napjait és tragédiájukhoz vezető utat követhetjük nyomon, mint Steve Jobs, Michael Jackson és Osama bin Laden. Az év második felében pedig a hazai közélet ismert, tragikusan fiatalon vagy hirtelen elhunyt szereplőinek titkait dolgozza fel Bárdos András.


Én biztosan nézni fogom, és Ti? :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése