2013. május 6., hétfő

Új műsor a Story4-en

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem az új műsorok indulását mindig különös érdeklődés kíséri. Hogy ebből a későbbi adások mit tudnak megtartani, az sok mindentől függ - én úgy gondolom, elsősorban például attól, hogy az adott csatorna hogyan promózza, hová helyezi a műsorrendjében, milyen sztárok szerepelnek benne, stb.. 

De persze az is fontos, hogy egy műsor mennyire érdekli az embereket, illetve, hogy az adásokat mivel és hogyan tudják érdekessé tenni. A STORY4 legújabb műsoránál szinte biztos, hogy ezzel a "komponenssel" nem lesz gond, ugyanis az alapötlet nagyon klassz. Hogy miért? Az mindjárt kiderül. :)

A ma kiküldött sajtóanyagban ez áll: 

Új mentalista show műsorral jelentkezik a STORY4 május 15-től, Danny Blue – A Tudatfeletti címmel. 

Premieradás május 15. szerda 20:00 óra.

A szórakoztató műsorban Danny Blue hétköznapi szituációkban, az utca emberének közreműködésével mutatja be, miként fedezhetjük fel tudatunk határait. Elképesztő szituációknak és hihetetlen pillanatoknak lehetünk majd tanúi a műsorban - a csoda bárkivel megtörténhet.

Danny Blue, akit Uri Geller utódjaként is említenek, azt mondja, hogy minden alkalommal, amikor bemutat valamit az embereknek az első reakció a meglepődés és a megdöbbenés, ezt vajon hogy csinálta? Hogyan képes kitalálni mások gondolatát? Az odafigyelés, a koncentrációképesség és a jó memória azok a képességek, amelyek segítenek neki egy-egy feladatnál.

Danny Blue biztos benne, hogy a műsorral sok olyat tud nyújtani, amin az emberek majd elgondolkodnak.
„Ez egyfajta intelligens szórakozás, ahol megmutatjuk, hogy juthat az ember egy lépéssel előrébb.” Megtanulható, hogyan használjuk rejtett képességeinket? Mindenre odafigyelünk, érzéseinkre, gondolatainkra?

A show igazi kuriózum lesz, jelenleg máshol ilyen jellegű műsor a magyar csatornákon nem látható. Danny Blue régi álma volt egy saját műsor, amely most elindul STORY4-en.

A premieradást követően, minden csütörtökön este 20:00-kor lesz látható a STORY4-en!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése