2013. április 24., szerda

Ismerd meg a Cruciani karkötőket

Nemrég egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmem a Cruciani karkötőkre. Szerinte egyszerűen csak jól néznek ki, egyediek, kényelmes őket viselni... és persze ki ne akarna olyat, ami számos világsztárnak és magyar hírességnek is van? :)

Én persze ennél alaposabban választok ékszert magamnak, ezért kicsit körüljártam a témát - mármint a márkát. :) A honlapjukról kiderül, hogy A Cruciani céget Luca Caprai alapította 1992-ben, hogy ezúton közvetítse az önmaga és családja által vallott értékeket a fogyasztók felé. Az volt a célkitűzése, hogy olyan ruhákat készítsen, melyek megfelelnek a piac elvárásainak, miközben szakmailag és minőségileg a lehető legmagasabb szintet képviselik. A Cruciani alapvetően kötöttáruval, nadrágokkal, ingekkel és krokodilbőrből készült táskákkal foglalkozik. A márka egyedi, különleges, jellegzetes. (Megnéztem a képeiket, és tényleg ilyennek tűnik...)

Azt is írják, hogy a Cruciani név nemcsak egy cég produktumát jelenti, hanem egy újszerű, friss életfilozófiát; kozmopolita hozzáállást, laza és kreatív eleganciát. Termékei egyszerre fiatalosak, alkalmiak és kifinomultak. Amellett, hogy kellemes viselni őket, magukban hordozzák azt az örök és egyetemes minőséget, mely az inspirált dizájnnak köszönhető. A termékeket kiváló minőség, végletekig kidolgozott részletek jellemzik: kortalan darabok egytől egyig. A Cruciani nem szolgáltatja ki magát a divat szeszélyeinek, kizárólag az örök eleganciát tartja szem előtt.

Sok-sok termékük van, melyek közül a karkötőket például itt is meg lehet nézni.


Az új Cruciani C karkötő irányvonal, melynek első kollekciója – Luca Caprai ötlete nyomán – a négylevelű lóhere karkötő volt. Egy kívánság minden négylevelű lóheréért…egy négylevelű lóhere minden kívánságért. A remény, a váratlan öröm és a szerencse szimbóluma. A négylevelű lóhere a világon mindenütt örömteli új eseményekhez kapcsolódik. Mivel nagyon ritka, ezért sok ember szent növényként és kabalaként tekint rá. A négylevelű lóhere egy nagyon eredeti ajándék ötlet, csomagolásán kilenc nyelvre lefordított szerencsehozó mondattal!

A négylevelű lóhere karkötőt kifejezetten arra tervezték, hogy a Crucianit a fiatal, jól tájékozott és igényes közönség felé kommunikálni lehessen. A horgolt karkötők az Arnaldo Caprai Gruppo Tessile által gyártott macramé csipkéből készülnek és ezen oknál fogva 100%-ban Olaszországban kerülnek előállításra, a márka filozófiájának és vitalitásának ikonjai.

Minden karkötő hét darab makramé csipkéből készült négylevelű lóheréből áll, ami egy C betűben végződik. A vásárláskor továbbá mindegyikhez kapunk egy tanúsítványt, ami egy jókívánság üzenetet tartalmaz - nekem ez a legszimpatikusabb. :)))

2012 júniusában a négylevelű lóhere 1 éves évfordulóját ünnepelte, erre az alkalomra a márka egy limitált kiadású, multicolor négylevelű lóhere kollekcióval rukkolt elő.

A Cruciani karkötők igen rövid időn belül „kultstátuszra” tettek szert, több mint 8.000.000 eladott darabbal. Olaszország több nagyvárosán kívül az alábbi helyszíneken nyíltak Cruciani C üzletek: Szöul, Dubai, Tokió, Madrid, Florida és New York - showroom. A következő nyitások Münchenben, Párizsban, Isztanbulban és Bejrútban várhatók.

Az én egyik legnagyobb kedvencem a kalózos, szerintem oltári jól néz ki. És szerintetek? :)))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése