2013. április 5., péntek

Oláh Gergő megszökött párjával

Oláh Gergő még Valentin napra lepte meg szerelmét, Nikit egy külföldi utazással, de olyan sok dolguk volt, hogy az indulással mostanáig kellett várniuk. A pár szerdán repült Manchesterbe, és bár a reptéri találkozóra nem tudtam elkísérni fotós kollégáimat, a sajtóanyagból úgy látom, minden rendben zajlott az indulásnál. :)


„Nagyon vártuk ezt a napot, de mindketten nagyon izgulunk. Némi gyógyszert is hoztam magammal, hogy a gyomromat ne viselje meg a repülés, de később vettem be, mint amikor kellett volna, így csak remélni tudom, hogy hatni fog és minden rendben lesz” – mondta indulás előtt Gergő felesége, aki egyébként még sosem ült repülőn.



És hogy mi mindent csinál az énekes és kedvese Manchesterben két napig? Nos hát, mindketten szeretnének pihenni és várost nézni is, ezért úgy alakították programjukat, hogy az első nap nagy részében a szállodában wellneseznek, majd sétálnak egy nagyot a környéken, amit romantikus vacsorával fejeznek be. Második napon pedig megcsodálják a látnivalókat, és ajándékokat vesznek gyermekeiknek.

„Felemás dolog ez, hiszen örülünk, hogy kettesben lehetünk, mert nagyon ritkán adatik meg nekünk, ám mindkettőnk szíve fáj, mert már most hiányoznak a gyerekek. Azonban erre nem szabad gondolnunk, hiszen tudjuk, hogy Niki anyukája mellett jó kezekben vannak, és nem viselte meg őket, hogy eljöttünk. Ugyanis kis csellel szinte megszöktünk otthonról, hogy ne sírjanak, amikor elbúcsúzunk” – tette hozzá Oláh Gergő.

Fotók és sajtóanyag: Kék-Ezüst Kommunikáció 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése