2012. november 26., hétfő

Különleges koncertélmény Bot Gábortól

Opera, operett, musical, lélekemelő könnyűzene - Bot Gábor ezen műfajokból válogat első önálló estjén, amit te is meghallgathatsz december 2-án este, az Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Gábor koncertjén több sztárvendég is fellép majd, például Vida Mónika Ruth, Debrei Zsuzsanna, Végvári Eszter, Egyházi Géza, illetve orosz kollégája, Ivan Ozhogin is Budapestre érkezik, hogy egy dal erejéig ő is szórakoztathassa a koncert vendégeit.


Amennyire én tudom, a próbák már javában zajlanak, és ezen a héten szó szerint nincs megállás a művészek, illetve a zenekar számára. A cél egy felejthetetlen koncertélmény, illetve - ahogy Gábor a közelmúltban készített Kultography interjúnkban elmondta - az, hogy az elhangzó dalok közt mindenki találjon neki tetszőt.

Nekem szinte biztosan a Jazz And More kórussal előadott dalok lesznek a kedvenceim, amik már a majdnem két héttel ezelőtt tartott kóruspróbán is remekül szóltak. De persze azt is kíváncsian várom, milyen zenei meglepetéseket tartogat még Gábor nekünk, nézőknek. :)

A koncertről további infókat Gábor honlapján és Facebook oldalán találsz. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése