2012. november 22., csütörtök

Virágok ihlette esküvői ruhák

Most elnézést kell kérnem a férfi olvasóimtól, de ezzel a bejegyzéssel elsősorban a lányoknak szeretnék kedvezni. Persze hozzáteszem, nem tiltott dolog lesni imádottunk álmait, és esetleg meglepni egy-egy vágyott ajándékkal, például, knmm, ruhával... :)))

A sajtóanyag szerint igazi mesebeli hercegnőket céloz az a virágformák ihlette menyasszonyi ruha kollekció, amely december első hétvégéjén mutatkozik be a nagyközönségnek hazánk egyetlen exkluzív esküvői kiállításán.

Burda Anna, magyar designer egyedi ruhakölteményei már készen várják a jövő hétvégi premiert, ahol a leendő menyasszonyok nem csak a kifutón nézhetik meg a látványos ruhakölteményeket, de fel is próbálhatják a virágok ihlette kollekció darabjait.

„Számomra a ruhatervezés életfunkció. A mostani kollekciómat azoknak a nőknek szánom, akik mindamellett, hogy nagyon dekoratívak szeretnének lenni, mégis az egyszerűségben fellelhető eleganciát keresik. Az esküvő nem egy egyszerű műfaj, de igyekeztem más világba helyezni, máshogy megfogalmazni. A virágok világa ihletett meg, és ezt ültettem át a terveimbe” – mondta Burda Anna, a kollekció megálmodója.

A fashion show keretében nem csak menyasszonyi ruhák, hanem estélyi, báli ruhák is bemutatkoznak Burda Anna tervezőasztaláról. A virágok egyszerűsége és kifinomultsága által ihletett kollekció bemutatóját bárki megtekintheti a VAM Design-ban a Pearl Wedding Show programjában.

További információ a programról:
http://weddingshow.hu
http://www.facebook.com/vamwedding2012?ref=ts&fref=ts


Hát nem mesés? :-))) Én habozás nélkül felvenném, és nemcsak esküvőre, hanem akár egy-egy fontos rendezvényre, gálára, estélyre is, ahol fontos lehet az egyediség és a tökéletes elegancia. 


Forrás: Just Creative

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése