2012. november 13., kedd

Sztárokkal mutatkozott be az új divatmárka

Nagyszabású divatbemutatón mutatkozott be egy új hazai divatmárka, a Zoia-Europe. Kolléganőimmel az utolsó pillanatban érkeztünk, így nekünk már csak állóhely jutott. Ilyen sokan voltak (a szemben lévő oldalon is ugyanennyien ültek meg álltak): 


A bemutató előtt persze tesztelnem kellett a fényeket is, ezért - kolléganőim "ijesztgetése" mellett - csináltam pár művészibb felvételt is. A meghívó pl. így nézett ki: 


De nem sok időm volt fotózgatni, mert jöttek is a szebbnél szebb ruhák. Nekem ez volt az egyik kedvencem: 


A rendezvényen egyébként több hazai sztár is megjelent, például Mádai Vivien, Iszak Eszter, Nagy Alexandra, Geszler Dorottya és Felly K is kiváncsi volt a márkára. A bemutató előtt együtt várakoztak és beszélgettek: 


Utána pedig mosolyogva álltak be egy közös képre, és interjút is adtak az érdeklődőknek. (Ez már nem az én fotóm. :))


A Zoia- Europe két hazai énekesnőt, Nagy Adrit és Király Lindát kérte fel, hogy viseljék a rájuk tervezett darabokat, ezért nem is csoda, ha mindketten hozzájuk illő szettekben ragyogtak. Nektek melyik sztár ruhája tetszik legjobban? Én Iszak Eszti vagány szerelését választanám, Mádai Vivi fordított fonatos hajkoszorújával (amiről sajnos nincs fotóm, de talán majd legközelebb :)).

A meghívásért és a csoportképért köszönet a Sunhill Mediának! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése