2012. november 15., csütörtök

Mire készül Pokorny Lia és Vincze Ottó?

Ha már ennyire belejöttem a programajánlókba, hadd jöjjön még egy utolsó - szintén vasárnapra. :)

Pokorny Lia és Vincze Ottó közösen készít vacsorát a Pastrami étteremben vasárnap este. Az egyedülálló, főzőcskézős esemény keretében amellett, hogy megkóstolhatják Lia és Ottó főztjét, a résztvevők beszélgethetnek is a színésznővel és focista partnerével. 

A két házigazda már nagyon várja, hogy végre egy profi konyhát vehessenek birtokba, de igazán azt remélik, hogy sikerül a közönséget is bevonniuk és nem csak az ételek elfogyasztásában, de a jó hangulat kialakításában is proaktívan részt vesznek majd. 

Mivel mindketten egyaránt szenvedélyesen rajonganak a különleges húsételekért, ezért ezen az estén brasingelt borjút készítenek majd, miközben szó lesz színészetről és fociról egyaránt.

„Mivel édesapám szakács, ezért mindig szívesen vettem részt mindenféle konyhai munkában. Imádok főzni. És imádom a családdal, barátokkal közösen elfogyasztott vacsorák hangulatát is. Remélem, hogy ez az este is jó hangulatúra sikeredik majd” – bizakodik Pokorny Lia.További információk, asztalfoglalás :+361 4301731

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése