2012. szeptember 13., csütörtök

Magyar sztárok kedvenc órái :)

Olykor előfordul, hogy az újságírót épp akkor dönti le a lábáról valami kór, amikor egy várva várt eseményre menne. Én is így jártam szerdán, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy gyorsan megkaptam a tegnap esti elmulasztott mulatság sajtóanyagát, így már meg is tudom nektek mutatni, mit hagytam ki. :) 

Az Idő Urai és Úrnői elegáns partiról úgy tűnik, csak én hiányoztam. A sztárok mind ott voltak :) Alkalmi modellnek állt Iszak Eszti, Muri Enikő, Dukai Regina, Zimány Linda, Tóth Gabi és kedvese, Rasztovics Dávid, Kocsis Tibor, Mádai Vivien, Vastag Csaba és Tomi, Kiss Orsi, Dombi Rudolf, és Müller Attila. Ők mutatták be a legújabb óratrendeket, kiegészülve a Quantum XXL legénységével, akik az órák bűvöletében készítettek külön show-t az eseményre.

A hírességek fejét bármikor elcsavarja egy-egy különleges óramű, ezért habozás nélkül álltak színpadra, hogy bemutassák a világmárkákat forgalmazó KZM legújabb luxustermékeit. A Quantum XXL tagjait olyannyira elvarázsolták a gyönyörű és letisztult formavilágú ketyegők, hogy külön Skagen-koreográfiát is készítettek a skandináv márka tiszteletére. 

Vastag Csaba tavaly még izgult a számára új szerepkörben, idén azonban már nagy rutinnal lépett fel, másodszor mutatta be kedvenc márkáját. 


Kolléganője, Muri Enikő azonban először öltötte magára az idő Úrnőjének szerepét. „Hihetetlen érzés volt megtapasztalni a kifutók világát, az pedig külön élmény volt, hogy közben ilyen gyönyörű ékszereket is viselhettem, mint ezek órák. Mindig is csodáltam a modellek világát!” – árulta el az énekesnő, aki azonban egyelőre marad a mikrofonnál.

Iszak Esztinek van már tapasztalata a divatvilágban, azonban ilyen gyönyörű órákkal a karján még sosem vonult végig a VIVA műsorvezetője a kifutón. Tóth Gabi és szerelme, Rasztovics Dávid viszont még sosem vettek részt együtt divatbemutatón, nagyon élvezték a különös helyzetet. „Vártam, hogy Dáviddal együtt léphessek fel. Egyébként ennyire komoly órám még sosem volt, mint ez a Fossil, ebbe már első pillantásra beleszerettem” – mesélte az énekesnő, aki az utolsó bemutató kört hosszú csókkal zárta párjával a színpadon.

Olimpiai bajnok kajakosunk, Dombi Rudolf szintén először próbálta ki magát modellként, kedvese, Verrasztó Evelyn szurkolt neki a közönség soraiból. „Nagyon szeretem az órákat, ezért már a meghívásnak is nagyon örültem. Ha nem lenne órám, még pontatlanabb lennék, pedig számomra az idő a legfontosabb tényező, hiszen a célhoz közeledve mindig igyekszem lefaragni azt” – árulta el mosolyogva az elismert olimpikon, aki Kiss Orsival, a Class FM gyönyörű műsorvezetőjével mutatott be sportosan elegáns órákat. 

A rendhagyó órabemutató után az alkalmi modellek is belevetették magukat a parti forgatagába, ahol az idő olyan hírességeket hozott össze, mint Ördög Nóra, Keresztes Ildikó, Hajas László és kisfia, SP, Karsai Zita, Zsidró Tamás valamint Kovács Kati, Kozák Danuta, Kökény Roland, Tóth Dávid és Paumann Dániel olimpikon sportolók.A fotókért és az információkért köszönet a RedLemon Mediának. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése