2012. szeptember 20., csütörtök

Náray Erika és Kökény Attila egymást választotta

Mi történik akkor, ha egy színész-énekes számos musical szerep után találkozik a 2010 aranylemezes férfi hangjával? Egy fantasztikus duett műsor. Slágerek, ahogy eddig még soha nem voltak hallhatók. Náray Erika és Kökény Attila műsora élőzenekarral országos turnéra indul.

Fél évvel ezelőtt úgy alakult, hogy egy rendezvényen együtt énekelt Náray Erika és Kökény Attila. Akkor még nem ismerték egymást, de az őket támogatók közül mind azt mondták a közös produkció hallatán, hogy nagyon jól működtek együtt, jöhet a folytatás.

Teltek a hetek, hónapok, zenekart szerveztek és egyre többet lehetett látni őket együtt szerepelni. A hasonló zenei ízlés és a közös munka hamar meghozta gyümölcsét. Az Of Cousre együttesel megszületett egy dal, A szív zenél címmel, melyből videoklip is készült.

Olyannyira élvezték az együttműködést, hogy egyik ötlet után jött a másik, amiből összeállt a Szerelem & Szenvedély koncert anyaga, amellyel rövidesen országjáró turnéra indul a duó és természetesen zenekaruk, akik minden állomásra elkísérik őket.

A formáció szeptember 18-án az Orfeumban adott először ízelítőt koncertjéből a sajtó képviselőinek, a műsor nagy sikert aratott a megjelentek körében. Náray Erika és Kökény Attila énekelt többek között Máté Péter, R-GO, Kovács Kati slágereket, magyarul adták elő a Mambo No 5 című dalt és a Cheek to cheek-et, felcsendültek szólók is, ám egytől-egyig kicsit áthangszerelve, swinges, latinos stílusban. 

Akik pedig megszólaltatják a dalokat: Balogh László – dob, Sárközy Lajos – hegedű, Duka László – hegedű, Samu István – gitár, Radics József – basszusgitár, valamint Juhász Attila – zongora, és természetesen Náray Erika és Kökény Attila. A produkció zenei vezetője pedig Bereczki Zoltán.

A sajtóbemutatón elhangzott, hogy az új műsort teljes egészében először október 20-án, Kaposváron, majd november 16-án, Miskolcon tekinthetik meg az érdeklődők. Még ebben az évben azonban Budapestre, az Orfeumba is visszatérnek, mégpedig december 11-én. Ezen kívül az ország nagyvárosaiban mindenhol megfordul majd Náray Erika, Kökény Attila és az Of Course zenekar a Szerelem & Szenvedély produkcióval. 

Kezeket fel, ki megy el meghallgatni őket? :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése