2012. szeptember 6., csütörtök

Nelly Furtado meglepte Garami Gábort

Az anyaság a mindene, a hímzés a hobbija, a zene pedig az örök szerelme. Sosem hallott kulisszatitkokról mesélt Nelly Furtado Garami Gábornak. A közvetlen hangvételű beszélgetésből az is kiderült, hogy szívesen ellátogatna hazánkba a közeljövőben a népszerű énekesnő.


Sorra hozza el a magyar közönség számára a világsztárokat a Class FM. A leghallgatottabb magyar kereskedelmi rádión ezúttal Nelly Furtado árulja el titkait Garami Gábornak. A Class Kívánságműsor házigazdáját lenyűgözte a csinos énekesnő közvetlensége, aki még egy személyre szabott üzenettel is meglepte Garamit. Izgalmas beszélgetést hallhatnak azok, akik a Class40-nel töltik ezen a héten a vasárnap estéjüket.

„Számtalan hírességgel volt már szerencsém beszélgetni, de Nelly Furtado a legközvetlenebbek egyike volt. Végtelenül szerény és emberközeli személyiség, aki egyértelműen a zenéért él, nem a sztárságért.” – mesélte Garami Gábor.

„Abszolút a család az első az életében, hobbiként pedig legszívesebben hímez, vagy éppen kosárlabdázik, hihetetlenül sokszínű egyéniség. A beszélgetés végén meglepetésképpen még egy személyre szabott, névre szóló üzenetet is rögtönzött nekem. Hihetetlenül jó fej volt. Ráadásul 2013-ban lehet, hogy a hazai közönség is találkozhat vele.” – tette hozzá sejtelmesen az ismert rádiós.

Exkluzív interjú Nelly Furtadoval vasárnap este 17:00 órától a Class40-ben!

Addig is egy igazi örökzöld Nelly-től:



Nektek melyik a kedvenc Nelly Furtado számotok? És kezeket fel, ki menne el egy budapesti koncertjére?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése