2012. október 10., szerda

A legjobb reklám

Biztosan ti is megfigyeltétek már, hogy van néhány olyan cég, akik vérprofik a reklámozás terén, és valahogy sosem lőnek mellé. Vagy legalábbis szinte soha. :) Nálam ilyen "reklám-favorit" a Coca-Cola, de nagyon tetszenek a MinDig TV hirdetései is.

Láttátok már a legújabb kisfilmjüket? Egyik este sikerült elcsípnem a Híradó előtt, és egyrészt nagyon kuncogtam rajta, másrészt megállapítottam, hogy Rudolf Péter még mindig zseniális... meglátom bármelyik MinDig TV reklámban, és azonnal tudom, hogy milyen hirdetést látok, mégis szórakoztat. Sőt, ugyanaz a kisfilm akár többször is mosolyt tud csalni az arcomra. :)

De még mindig ez a kedvencem: a fakanalas részen, no meg a kecskén a mai napig muszáj nevetnem. Mert egyszerű, hatásos, és talán pont ettől annyira vicces.

Az egyszerű dolgok egyébként szerintem működnek. Évekkel ezelőtt a Reklámzabálók éjszakáján láttam például egy kisfilmet, amelyben egy srác lefotózott a telefonjával egy hamburgert, egy wc-t, és még sok-sok ilyen alapvető dolgot. Néztük is, hogy ebből mi fog kisülni. Ezután azt lehetett látni, hogy felszáll egy repülőgép, majd landol, feltehetően Kínában vagy Tajvanon, ahol leszállás után a srác elővette a telefonját, és az első reptéri járókelőnek a wc-s fotót mutatta meg, egy másiknak a hamburgerest, a harmadiknak megint mást - attól függően, épp mit keresett. Azt hiszem, valami utazásos reklám volt...

Ugye, hogy zseniális? :) Nektek melyik a kedvenc reklámotok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése