2012. október 30., kedd

Szökjünk el a télből!

Ha a tegnapi és tegnap előtti havazás téged is sokként ért, biztos, hogy legszívesebben elszöknél ebből a hidegből. Igazam van? :)) Nos, én olyannyira nem bírom a telet, hogy előző éjjel Ciprusra utaztam - persze csak álmomban. :) De vannak helyek, ahol még a dél-európainál is jóval kellemesebb idő... hogy ezeknek a luxusszállodáknak a kínálatáról ne is beszéljünk... 

Te melyikben töltenél el néhány éjszakát? :)

Mivel imádom a vizet, a napsütést és a hófehér színt, nálam ő az egyik befutó: The St. Regis Bali Resort. 

 
A másik, mivel régóta vágyom Ausztráliába, a The Langham hotel Melbourne-ben - ezen az ágyon nagyon szívesen ugrálnék pár percig... ;-)))


És ha tényleg bármelyik hotelt választhatnám, meg sem állnék Dubajig, ahol az Atlantis nevezetű szálloda elképesztő luxusát sem hagynám ki. 


A bangkoki Mandarin Oriental hotelnél pedig biztos, hogy a távol-keleti ételek mellett a folyó és a város minden szépsége is elvarázsolna. Ki tartana velem egy kis thai kajára? :)


De persze, ha most megtehetném, Anyukámat vinném vissza Ciprusra, abba a kis szállodába, ahol már kétszer nyaraltunk, pontosabban teleltünk. Azért épp itt, mert imádjuk a családias légkört, a személyzet kedvességét és a csendet, nyugalmat. Ha jobban belegondolok, egy igazi álomnyaraláshoz nekünk ennél több nem is kell. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése