2012. október 19., péntek

Hová tűnt Bárdos András?

Ha rendszeres tévénézők vagytok, nektek is bizonyára feltűnt, hogy jó ideje alig lehet hallani a Máté Kriszta-Bárdos András házaspárról. Nos, a Tények egykori műsorvezető-párosa nem tűnt el, sőt, tevékeny mindennapokat élnek - csak épp nem a kamerák előtt.

Bárdos Andrásról egyébként csak most tudtam meg, hogy a Balaton szerelmese. A műsorvezető úgy véli, az őszi tó és környéke kiválóan alkalmas a gondolatok tisztázásra, szellemi termékek létrehozására. Örömmel menekül ide a főváros zajától, legutóbb akkor tette ezt, amikor új – Kern Andrásról szóló – könyvének utolsó simításait végezte.


„Feleségem, Kriszta Siófokon született, a gyermekkorát is itt töltötte a déli part legkedveltebb városában, ezért sokat járunk ide az év minden szakában, bár bevallom, én szezon után élvezem a legjobban. A karácsonyi könyves dömpingre készülve ilyenkor a szokásosnál is többet olvasok és írok, és a Balatonnál megvan az ehhez szükséges csend és nyugalom" - mondta. 



„Ha pedig befagy a tó, a gyerekek korcsolyázni indulnak, és akkor jön el az ideje, hogy apósommal vagy a barátaimmal egy finom pálinka társaságában elmerülhessünk az élet nagy kérdéseiben – tette hozzá Bárdos András az Álmai nyaralójának fotózásán, a tavat kémlelgetve. 



Mint mondja, rá nem jellemző a tézis, hogy egy férfi egyszerre csak egy dologra tud figyelni, ő például minden különösebb megterhelés nélkül képes egy időben olvasni, meccset nézni és a gyerekekkel játszani.

A Bárdos Andrást vendégül hívó Álmai nyaralójának közössége a nagy társadalmon belül egy kis társadalmat hozott létre, a Balaton egyedülálló módon, két oldalról körbevett földnyelvén, hogy stressz-mentes, idilli környezetben tölthessék szabadidejüket. A külföldi turistáktól mentes „Plattensee”-nél találkoznak hétvégenként barátaikkal, kirándulnak családtagjaikkal, kóborolnak kutyájukkal, a partszakasz mentén, futás közben töltődnek fel, vagy éppen este a kandallónál ülve engedik szárnyalni a gondolataikat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése