2012. október 10., szerda

Az X-Faktor sajtótájékoztatóján jártam


A Facebookon már olvashattátok, hogy a kedd délelőttömet az X-Faktor új tehetségei és a mentorok körében töltöttem – az új évad és a versenyzők bemutatása után néhány interjút is sikerült készítenem.


 És ha már ott voltam, gondoltam, egy életem, egy halálom: hozok egy kis exkluzív anyagot a blogba is, csak nektek. ;) Ezért a számomra legszimpatikusabb mentorral, Geszti Péterrel készítettem egy rövid interjút, amit itt olvashattok.


- A sajtótájékoztatón elmondtad, hogy úgy érzed, a fiúk csapatával nagy esélyed van a végső győzelemre. De azt is említetted, hogy idén különösen nehezen választottad ki a három döntősödet.
- Így volt. Méghozzá azért, mert a hozzám került versenyzők közül öten majdnem ugyanolyan jól énekelnek technikailag, így ez nem segített a kiválasztásnál.

- A mentorházban már tudtad, kik lesznek a döntősök?
- Nem, de még másnap reggel sem. A meghallgatás estéjén hazamentem, és sokáig nem aludtam el, hanem gondolkodtam. Reggel pedig a kocsiban több emberrel beszéltem telefonon, stábtagokkal is, de a végső döntést még akkor sem hoztam meg. Ilyen velem eddig nem történt az X-Faktorban.

- Mégis mi alapján választottad ki végül a három döntős fiút?
- Ez egy sokdimenziós játék. A kiválasztás során azt néztem, ki az, aki valóban képes érzelmeket megjeleníteni az éneklésével, illetve kik azok, akikkel biztos, hogy szívesen fogok együtt dolgozni a következő hónapok során. Fontos volt az is, hogy ki annyira hiteles és természetes személyiség, hogy adásba kerüljön, és kiben látom az erőt is arra, hogy a műsort végigcsinálja. És van itt még egy nagyon lényeges és érzékeny kérdés: kin látom azt, hogy most van itt az ő ideje. Én úgy gondolom, ennek a három fiúnak van most itt az ideje.  


Fotók: RTL Klub/ Bársony Bence

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése