2012. október 19., péntek

Nem állhatott színpadra a magyar együttes - így mentették meg a bulit

Ugye neked is egyre ismerősebb a gyulai Dirty Slippers zenekar? Nem csoda, ha így van, hiszen a csapat egyre népszerűbb: új lemezük, a Közel Hozzád két hete jelent meg, és egyből a MAHASZ eladási listán nyitott. A fiúk 2 hete feszített tempójú albumbemutató turnéjukat járják, ami kapcsán vasárnap este Gyulán, a Rendezvény Téren léptek volna fel. Azonban akadt egy kis probléma.

Délutáni heves esőzések mellett zajlott a Séta a Mellrák ellen esemény a fürdővárosban, melyre a rossz idő ellenére is szép számmal mentek ki a városlakók. Már a megnyitóra kilátogatott a zenekar is, ahol felmérték a terepet, interjúkat adtak és készültek az esti fellépésre.

Majd a délutánt a városban töltötték a fiúk pár vidéki rajongójukkal, akik a nyereményük értelmében egy közös estebédet nyertek a srácokkal. Ezek után, mire a zenekar visszatért a helyszínre, már egy elbontott hangtechnikával és fénytechnikát is nélkülöző színpaddal találták magukat szembe. A rendezvény szervezői és a zenekar legnagyobb megdöbbenésére így nem volt alkalmas a színpad a fellépésre.

"Olyan nincs, hogy egy Dirty Slippers koncert elmaradjon! Főleg Gyulán nem! Éppen ezért bevártuk a kedves koncertre látogatókat és átirányítottunk mindenkit a próbatermünkbe, ahol szerencsére adottak a körülmények egy koncert lebonyolításához. Meg is vendégeltük a rajongóinkat, akikkel hajnalig mulatoztunk. Azt hiszem, egy zenész nem teheti meg, hogy lemondjon egy koncertet, nagy szerencsénk, hogy mindez Gyulán történt és alkalmazkodtunk körülményekhez. Mindenkit kárpótolni tudtunk és talán egy belsőségesebb, közvetlenebb élményben lehetett részük, mindazoknak, akik ellátogattak a koncertre. Jó páran jöttek a környező településekről is, s találkoztunk egy úriemberrel is, aki egy hajléktalan szállón él és azt mondta, neki erőt ad a zenénk és érzi, hogy ki fog lábalni a gödörből" - mesélte Lobó-Szalóky Lázár.

És íme, a zenekar lemezének fotója, szerintem tök jól néz ki: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése