2012. október 3., szerda

Sztárokkal ünnepeltük a hot magazint

Említettem már, mennyire eseménydús volt a múlt hét, és milyen sok rendezvényre sikerült eljutnom, következzenek hát a részletek! :)

Szerdán, vagyis szeptember 26-án este került megrendezésre a hot! magazin szülinapi partija, méghozzá a pazar Egykettő Borbisztró és Fröccsligetben. A rendezvényen a „szexisen elegáns” volt a jelszó, ami tükröződött a helyszínválasztásban, a vendégek öltözékében, a csinos hostokon, de még a vacsora gourmet különlegességein is.

Az utóbbi hetek, hónapok során kevés olyan sajtóesemény volt, ahová belépve szó szerint tátva maradt a szám - nos, a hot! szülinapi party-ján ez ismét megtörtént. Mire elkezdődött a műsor, a kolléganőimmel körbejártuk egy kicsit a csodálatosan szép helyszínként szolgáló Ybl Palota átriumát, beszélgettünk néhány ismerőssel, majd szereztünk egy-egy fröccsöt.

A programot nem sokkal ezután az est háziasszonya, az ismert műsorvezető és korábbi szépségkirálynő Horváth Éva köszöntője nyitotta meg. A finom vacsora után Parádi Judit, a Ringier PR, vállalati és üzleti kommunikációs vezetője köszöntötte a vendégeket. Beszédében a hot! magazin sikerességét emelte ki.

Ezután Illés Csaba, a hot! főszerkesztője mondta el beszédét. A főszerkesztő hangsúlyozta: „A hot! töretlen
sikerének titka, hogy újgenerációs sztármagazinként jelent meg a piacon, egyedi, erős szerkesztőségi tartalommal, amelyet a minőségi megjelenés csak tovább erősít. Exkluzív híreivel, interjúival, informatív és dinamikus nyelvezetével, valamint különleges fotósorozataival nagyon hamar az olvasók kedvencévé vált. A hot! nemcsak az élet napos oldaláról tájékoztat, hanem felvállal olyan társadalmi kérdéseket is, amelyek kiemelkedően fontosak, nem temeti el a tabu témákat, hanem bátran beszél róluk. Így még fontosabb és még inkább ki kell emelni a lap iránt tanúsított bizalmat, mind az olvasók, mind a sztárok részéről, amelyet a hot! munkatársai hétről-hétre igyekeznek megerősíteni.”

A hajnalig tartó parti képes beszámolói a Blikk holnapi és a hot! magazin következő számában lesznek láthatóak. Addig is egy kis ízelítő a képekből:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése