2012. október 12., péntek

Átlátszó ruhában lépett kifutóra a magyar modell

Szerda este egy különleges bulira kaptam meghívást: a Sugarbird csapata megalakulásának ötödik évfordulóját ünnepelte, méghozzá egy látványos és színvonalas születésnapi partival, nosztalgia hangulatban. A sajtótájékoztató és a divatbemutató házigazdái Szekeres Nóra és Rákóczi Feri voltak, akik nemcsak a műsorvezetés, hanem megjelenésük tekintetében is kifogástalanul teljesítettek. 



Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva, Zimány Linda és Debreczeni Zita a különleges estén őszi/téli kollekciójának legújabb darabjait is bemutatta. Ráadásul az exkluzív divatshow-n nagy kedvencem, a szépséges Weisz Fanni immáron hivatalosan is csatlakozott a sztártervezőkhöz, s ezzel egy régi álmát váltotta valóra. 


Az ünnepi hangulatot egy másik kedvencem, Zséda is fokozta néhány gyönyörű dallal.


Zimány Linda a kezdetek óta cukormadár, a glammodell a születésnapi partin az egyik szexi, átlátszó kreációjában tündökölt.


„Úgy érzem, sokat fejlődtünk az eltelt évek során, egyre inkább érvényesül a saját, egyedi stílusunk. A kezdő csapatot Regivel és Sylvivel hárman alkottuk, Éva és Zita csak később csatlakozott. De éppen ez a jó a Sugarbirdben, hogy egy-egy tag bővülésével még színesebbé válik a márka, ezzel garantálva az üdeséget és változatosságot” – árulta el Zimány Linda, aki imádja az extrém szabást és anyagokat, így a mostani szezonban is egy limitált szériás bőrkollekcióval jelentkezett.



Vujity Tvrtko megindító szavakkal mutatta be a címlaplányok legújabb állandó tagját, Weisz Fannit. A siket szépségkirálynő első kollekciójában a fekete tüll és a rózsaszín szatén dominált. A bemutató után, az este méltó befejezéseként az egybegyűltek Keresztes Ildikó, Gallusz Niki, Judy, Gáspár Laci és Rakonczai Imre vezetésével, együtt énekelték el Halász Judit Boldog Születésnapot című dalát. 


Majd a hatalmas tömeg az est házigazdáival, Szekeres Nórával és Rákóczi Ferivel együtt a Nándori cukrászat remekét, a 800 szeletes fekete-fehér és pink színekben pompázó tortacsodát is megkóstolhatta.


Az esemény főtámogatója a Fiat 500 volt, amely éppen a Covergirls csapatával egy időben ünnepelte ötödik születésnapját, így tiszteletére egy egyedi ruhakollekcióval is készültek a tervezők.


Fotók és sajtóinformációk: RedLemon Media 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése