2012. október 21., vasárnap

James Bondnak álltak a magyar sztárok

James Bond karakterét nemcsak a filmrajongók szeretik, hanem a sztárok is. Ezért nem is meglepő, ha többen is szívesen bújnak a szexi titkos ügynök bőrébe - így tettek hazánk sármos sztárpasijai is, szombaton, a Minyon Bárban.

A szórakozóhelyről már az első pillanatban megállapítottam, hogy akár az igazi James Bondot is fogadhatnánk itt egy drinkre a Skyfall díszbemutatója előtt, ugyanis így nézett ki a bárpult:


A rendezvény játékos feladatai előtt egy kicsit fényképezkedtek is a hírességek - ezek a képek kivételesen az én munkáim. :)



James Bond magyar helytartói persze ragaszkodtak elmaradhatatlan napszemüvegeikhez is. A fotó érdekessége, hogy az Apollo Tomin lévő piros-fekete szemcsi az enyém (de a fotó nem). :)


Kollégáim is belejöttek a fényképezésbe, amit a sztárok láthatóan nagyon élveztek. :)


Müller Ati pedig nekem pózolt a színfalak mögött (Lányok, ugye ti megértitek, ha máskor is viszek fényképezőgépet? ;-))


Dukai Gergő nagy meglepetése is sikerült: testvére, Regina ugyanis nem tudta, hogy hazánk ismert sármőrei közt ő is kipróbálja magát a Heineken "Törd fel a kódot" online játék feladataiban (versenyen kívül). A modell nagyon megörült testvérének (és innentől nem az én fotóimat láthatjátok):


Aztán jöhettek a játékos feladatok, ahol Dukai Gergő mellett Müller Attila és az Apollo 23 Renéje is remekelt.



A legrátermettebb sztár-titkosügynöknek végül Gergő bizonyult, de a többiek is mosolyogva álltak be néhány csoportképre a rendezvény végén.



Ne maradj le semmiről! Lájkold a blogot a Facebookon is:
https://www.facebook.com/miainthemediablog
Friss hírek, nyeremények, exkluzív fotók! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése