2013. március 20., szerda

Heineken meglepetés készül Budapest belvárosában

A Heineken,  a  világ  elsőszámú  prémium sörmárkája idén ünnepli 140. évfordulóját, és ennek örömére egy igazi különlegességgel készülnek. Hogy mivel, az egyelőre titok. De mindenre fény derül március 22-én – most pénteken – 19 órától a budapesti Madách téren.

Az egyedülálló események sosem álltak távol a Heinekentől, és a 140. évfordulójukat is számos hasonló aktivitással ünneplik világszerte. Amszterdamban például a Heineken székház falára videóvetítéssel, 5000 sörös palack felhasználásával varázsoltak egyedi animációt. Emellett elindítottak egy globális kampányt is, a rajongók kezébe adva a márka jövőjét.

Világszerte több ezer tervező dolgozott azon, hogy a Heineken arculati elemeit és hirdetéseit felhasználva megalkossa a márka jövő évi limitált kiadású palackját.

A magyar dizájnerek munkáiból kiállítás is nyílik a Le Meridien szálloda bárjában. Az évfordulós ünneplést a márka emellett teljesen új palackkal is ünnepli, amely központi szerepet tölt majd be a hazai utcai eseményen is.

A Heineken óriási dologgal vár mindenkit pénteken 19 órától hajnalig Budapest belvárosában. A Madách tér teljesen átalakul, és egy éjszakára a Heineken univerzumába kerül. A helyszínre szeretettel várnak mindenkit, sőt az este hétre érkező első 140 fő behűtött Heinekennel a kezében élvezheti a műsort.

Állj meg te is néhány perce, hogy együtt ünnepelhess a Heinekennel. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése