2013. március 25., hétfő

Könnyek és cigánykerék az idei Glamour Women of the Year gála


Idén lemaradtam a Glamour Women of the Year gáláról (senki se sajnálja, koncerten voltam helyette :)). De hogy Ti is megismerjétek a díjazottakat, itt közzéteszem a RedLemon Media közleményét a rendezvényről. :)

Sajtóközlemény
Ötödik alkalommal lépett pink szőnyegre a hazai sztárvilág színe-java és ünnepelte egy csillogó partin az év legtehetségesebb nőit. A Glamour Women of the Year díjátadó gálán a magazin a legjobb nők elismeréseként 5 +1 kategóriában hirdetett győztest. Palvin Barbara, Tenki Réka, Muri Enikő, Takács Nóra és Benes Anita örülhetett a Glamour díjának, amelyet több mint ötvenötezer olvasó szavazott meg. Az év hősnője a Figurka Design vezetője, Csernus Ági, míg a legsármosabb férfi idén Fehér Balázs lett.

Hazánk legszebb modelljei, legkreatívabb divattervezői, legtehetségesebb színésznői, legmeghatározóbb hangú énekesnői, legtündöklőbb műsorvezetői és legsármosabb férfiai küzdöttek meg egymással. Március 21-én, csütörtökön este egy csillogó, a hazai sztárvilág krémjét felvonultató, galmúros parti keretén belül adták át a Glamour Women of the Year díjait immáron ötödik alkalommal. Az exkluzív gálát idén is bárki végig izgulhatta a glamouronline.hu élő közvetítésén.

Az énekesnők versenyében ezúttal Muri Enikő vihette haza a Women of the Year elismerését. „Hihetetlen ez az egész, nagyon boldog vagyok. Köszönöm szépen a rajongóimnak, ezt együtt hoztuk össze.” – mondta zokogva az énekesnő.

A legjobb divattervező Benes Anita lett, míg a legjobb modellnek ismét Palvin Barbarát választották. A szépség tavaly azt ígérte, ha harmadik alkalommal is átveheti a Women of the Year díját, cigánykerekezni fog. Barbi tartotta a szavát, hiába az estélyi és a magassarkú. „Csak annyit mondanék, hogy három a magyar igazság, egy a ráadás.” – viccelődött a topmodell, aki Ausztráliából érkezett a gálára.

A legjobb műsorvezetők közül Takács Nóra vette át a Glamour elismerését, míg a színésznők közül Tenki Réka örülhetett az elismerésnek. „Ez a díj számomra azt jelenti, hogy az emberek járnak színházba és néznek magyar filmeket. Nagyon boldog vagyok, csak így tovább!” – mondta a színésznő.

Az erősebbik nemről idén sem feledkezett meg a magazin, a legsármosabb férfinak a Carbonfools frontemberét, Fehér Balázst választották az olvasók. Egy fotó a díjazottakról: 


A Glamour főszerkesztője, Maróy Krisztina idén harmadik alkalommal adta át Az év hősnőjének járó elismerést, amelyet ezúttal a Figurka Design vezetője, Csernus Ági kapott. Az egyedi, kézzel készített textilfigurák gyártása megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő embereket  foglalkoztató munkahelyekkel együttműködésben történik, így kapcsolják össze a minőségi designt és a társadalmi felelősségvállalást.

A nyertesek és közel száz hazai híresség hajnalig hatalmas bulin ünnepelt. Többek között Szabó Zsófi, Lakatos Márk, Iszak Eszter és Dobrády Ákos, Rúzsa Magdi, Baronits Gábor, Hien, Radics Gigi, Rákóczi Feri, Lola és Brash Bence, Debreczeni Zita, Kondákor Zsófi és Kembe Sorel, Zimány Linda, Csobot Adél és Istenes Bence, Görög Zita, Marenec Fruzsi, Orosz Barbara, Trokán Nóra és Zsidró Tamás.

Sajtóanyag és fotó: RedLemon Media

További infókat és részleteket itt olvashattok a gáláról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése