2013. március 6., szerda

Ilyenek korunk hercegnői

Korunk hercegnői hisznek a hűség és a bizalom erejében. Hiszik, hogy a hűség alapja a bizalom, a kedvesség az erő, és a család a legerősebb kötelék. Bátrak, ha olykor meg is rettennek, erősek, még akkor is, amikor félnek. Kiállnak másokért és egymásért, és tudják, hogy a közös pillanatok a legfontosabbak.

Hercegnő vagyok! Üzeni a Disney legújabb kampányával, amelyben a fiatal lányok millióit képviselő kis hercegnők osztják meg a számukra legfontosabb értékeket. Nincs szükség pazar ruhákra, kacsalábon forgó palotára, hiszen a videóban szereplő bátor, kedves, nagylelkű fiatal lányok, foglalkozzanak akár zenével, szörfözéssel vagy autósporttal, a maguk módján mind hercegnők.

Ők a ma példaképei, a hercegnők, akik hisznek a bátorság, a hűség, az együttérzés erejében. Akik erősek, kedvesek, szavahihetőek, szembeszállnak félelmeikkel, kiállnak önmagukért, egymásért és szeretteikért. Tudják, hogy legnagyobb kincsük az együtt töltött idő, és büszkén vállalják: „Hercegnő vagyok, remélem, maradok is sokáig!”

Nőnap alkalmából csodálatos Hercegnő mese maratonnal készül a Disney Csatorna, és egy teljes hónapon keresztül ismét találkozhatunk a szívünkhöz közelálló hercegnőkkel: Hamupipőke, Hófehérke, Pocahontas, Ariel, Csipkerózsika, Jázmin és Aranyhaj mindannyian elvarázsolnak bennünket csodálatos történetükkel.

Csatlakozz március 8-tól, péntektől a Disney Csatornához és találkozz kedvenc Hercegnőiddel!

Hamupipőke 1.
Március 30., Szombat, 09:30
A klasszikus Disney történet a szegény mostohalányról, az üvegcipőről és a hercegről kislányok millióinak kedvenc története. A szorgos és csodaszép Hamupipőke édesapja halálát követően ki van szolgáltatva gonosz mostohaanyja és két irigy mostohatestvére kénye-kedvének. Három huncut kisegér és a Jótündér varázslata segítségével azonban Hamupipőke eljut egy bálba, ahol találkozik álmai hercegével. A varázsige éjfélkor elveszti hatását, ezért Hamupipőkének el kell hagynia a kastélyt, hogy ki ne derüljön az igazság. Ám a nagy sietségben maga mögött hagyja egyik üvegcipőjét. A herceg pedig mindent tűvé tesz, hogy megtalálja a tulajdonosát.

Hamupipőke 2.
Március 31., Vasárnap, 09:30
És boldogan éltek még nem haltak bejezéssel nem zárul le Hamupipőke és Hercege története. A nászutat követően a gyönyörű Palotába visszatérő Hamupipőkére nehéz feladat vár, meg kell tanulnia minden csínját-bínját az igazi hercegnői létnek. A tündér dadus és a folyton rosszalkodó egérsereg támogatásával Hamupipőke rájön, egyetlen módja van megfelelni az elvárásoknak, mégpedig az, ha nem akar más lenni, mint amilyen.


Pocahontas 1.
Március 08., Péntek, 20:00
John Smith, aki a pénzéhes angol telepesekkel együtt érkezik az Újvilágba, egészen más, mint az útitársai. Az aranynál sokkal jobban érdekli az a furcsa, titokzatos világ, ahol élni fog. Egyik felfedezőútja során megpillantja Pocahontast, a szépséges indián hercegnőt, és az élete egy csapásra megváltozik. A lány bizalmába fogadja az idegent, és mókás barátaival, a mosómedvével és a kolibrival feltárja előtte a vadon titkait. A messzi, egzotikus tájakon játszódó történet az őszinte szeretetről, szerelemről és barátságról szól, mindezt romantikával, vidámsággal és mesés kalandokkal ötvözve.

Pocahontas 2.- Vár egy új világ
Március 29., Péntek, 10:40
A bátor hősnő története folytatódik, amikor Pocahontas új kalandra indul egy távoli, egzotikus helyre, Európába. Hajóra száll, hogy az indiánok békeköveteként Angliába utazzon. Útján elkíséri kissé túlméretezett testőre, Utí és egy fess úriember, John Rolfe. Potyautasként három kis barátja is velük tart: Meeko, a mosómedve, Percy, a kiskutya és Flit, a kolibri. A nagy vízen túl azonban nem csak a virágzó London vár az okos és bátor Pocahontasra, de a kapzsi és gonosz Ratcliffe is. Miközben Pocahontas a királyi bálra készülődik, egyre közelebb kerül a szívéhez John Rolfe. Ám hirtelen feltűnik az első részből ismert, halottnak hitt John Smith, és az indiánlánynak választania kell - két szerelem és két világ között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése