2013. március 12., kedd

Újabb szupersztár koncertjére készül Budapest

A legendás zeneszerző és előadó, Yanni 2013 -ban is folytatja világ körüli turnéját, amelynek egyik állomása Budapesten lesz március 28-án a Papp László Budapest Sportarénában. A művész legutóbb a SYMA-Csarnokban lépett fel fergeteges sikerrel, amelyet most - ha ez egyáltalán lehetséges - , felülmúlja a World Without Borders Tour keretében.



A koncerten Yanni a zenekarával legutóbbi, Truth of Touch című stúdióalbumának néhány dalán kívül pályafutása legismertebb és legnépszerűbb slágereit adja elő. Ami pedig számunkra külön érdekesség, hogy akárcsak néhány előző albuma esetében, ezen is ifj. Malek Miklós, az X-Faktor egyik zsűritagja volt az, akinek segítségével igazán mai, modern hangzást kaptak a dalok.

Yanni egy élő CD-t és DVD-t is megjelentetett 2012-ben, amelyet a San Felipe Del Morro kastélyban rögzítettek San Juanban, Puerto Rico-ban. Ezzel a koncerttel a művész valóra váltotta az álmát, mely szerint a Föld legendás helyein adjon koncertet. Eddig ez már sikerült neki a kétezer éves Herod Atticus Színházban Athénban, valamint nyugati zenészként elsőként az indiai Taj Mahalban és a kínai Tiltott Városban.

Az Acropolison pedig így szólt, szerintem érdemes meghallgatni, milyen jó kis zenéje van. ;)

Yanni turnéjai valóban legendásak, óriási rajongótábora van a világ összes részén, akik nem csak albumaiért és dalaiért, de filmzenéiért is szeretik őt, hiszen többek között a Miami Vice, valamint a Beavis és Butthead epizódjaiban is az ő zenéjét hallhatjuk.

Ugye ezek után ti is kíváncsiak lettetek a koncertjére? Kezeket fel, ki lesz ott? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése