2013. március 25., hétfő

Kiderült, milyen Görög Zita szíve

Zitával évekkel ezelőtt találkoztam először, amikor egy rendezvény után interjút készítettem vele. Már akkor is kiderült, hogy az egészsége mennyire fontos számára - részben, mert erről beszélgettünk főként. :) És most, egy nemrég kapott sajtóanyagból ismét azt látom, hogy még mindig nagyon fontos Zitának az, hogy odafigyeljen magára - sőt, egyre fontosabb. 

Íme a sajtóanyag, amit változtatás nélkül adok tovább nektek. :)

Bár az energikus modell pozitív kisugárzását, életerejét sokan irigylésre méltónak tartják, hogy számokban mérve hogyan is szolgál egészsége, azt eddig ő maga sem tudta. Zita hisz a külső-belső egyensúlyban, azt vallja, hogy időről-időre mind testünket, mind lelkünket méregtelenítenünk kell. Az igazi pedig az, ha az ember ezt nem egyedül, hanem a legjobb barátnőjével teszi. 


Görög Zita és designer barátnője, Judit úgy döntöttek, egy délelőttre maguk mögött hagynak mindent, húznak egy képzeletbeli vonalat, és együtt indulnak el a nagy tavaszi méregtelenítés útján. Ennek első lépése egy teljes körű egészségfelmérés volt, amiből kiderült, szervezetükben nyomott hagyott-e a hosszú tél.

 „Én voltam Judit első kollekciójának az arca, több mint 10 évvel ezelőtt, és azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Mindent megbeszélünk, így természetesen az is téma, hogy a gyerekek után azért érezhető testünk változása. Amúgy is kevés időt tudunk kettesben tölteni manapság, így azt találtam ki, hogy elhozom magammal, derüljön ki az igazság, és vágjunk bele együtt a tavaszi méregtelenítésbe” – mondja a modell, aki pár hete örökbe fogadott kutyáját, Kamillát sem hagyta otthon. 

Az igazi „csajos-nevetgélős” hangulatban zajló állapotfelmérés eredményén meglátszik, hogy Zita már túl van egy korábbi méregtelenítésen. A testtömeg-indexe tökéletes, 19-es, a belső szervei között zsírnak nyomát sem találták. Vérnyomása és EKG eredménye is azt mutatja, egyértelműen jó szíve van. A test harmóniája pedig hat a lélekére is, nem csoda, hogy a modell annyi bókot zsebelhet be mostanában.

„Most már papírom is van arról, hogy jó a szívem – viccelődik. – A pulzusom az átlagnál kicsit magasabb, amit nem csodálok, hiszen állandóan pörgök. Azon pedig meglepődtem, hogy egy kicsit izmosabb vagyok, mint a nők általában."

Judit nemrég adott életet negyedik babájának, túl van a szoptatás időszakán, így most már újra tud a saját testére koncentrálni. Az ő eredményei egy kicsit rosszabbak, mint Zitáé, de ezt érzi is magán. Modell barátnője azonban egy cseppet sem látja vészesnek a helyzetet, szerinte két hónap múlva Judit is úgy fogja érezni magát, mintha kicserélték volna. 

„Az első méregtelenítés után magam is meglepődtem az eredményen, biztos vagyok benne, hogy ezzel Judit is így lesz hamarosan. Én Silegon méregtelenítő kapszulákat szedtem, úgyhogy nem mondhatom, hogy sok energiát kellett belefektetnem ebbe a folyamatba, hiszen előtte is mozogtam és egészségesen táplálkoztam, és ezt azóta is tartom. Ugrásszerűen javult a közérzetem, de a legszembetűnőbb a bőröm változása volt” – meséli a modell, akit hamarosan újra láthatunk a képernyőkön is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése