2013. március 14., csütörtök

Nevet változtat a Budapest Bár

Néhány hete jártam először a Budapest Bár Mulatóban, és tényleg csak azt bánom, hogy nem néztem be előbb. A hely ugyanis szép, kulturált, mosolygós személyzettel és udvarias vendégekkel. Ami pedig számomra a legmeglepőbb: a 21. században is vannak még olyan klubok, mulatók, ahol mindenki táncol. De tényleg. :)

Ami miatt írok róluk, és amiért most születik ez a kis bejegyzés, az az, hogy március 1-től nevet változtatnak: ismét New Orleans Music Club (röviden: New Orleans Club) néven várják majd a vendégeket a 6. kerületben, a Lovag utca 5 szám alatt. Ha nem voltatok még, az Oktogontól vagy az Operettszínháztól sincs messze... :)

A már korábban felvázolt műsorkoncepcióval összhangban lesznek új, saját szerkesztésű műsorok, érdekes, egyedi előadások is, de a főszerep továbbra is a zenéé és főleg a táncos estéké marad.

A következő ilyen esemény Gájer Bálint estje lesz, ahol swing örökzöldek és jazz-sztenderdek biztosítják a zenés-táncos este romantikus hangulatát. Michael Bublé saját szerzeményei és feldolgozásai (Queen, George Michael, Ray Charles) mellett felcsendülnek azok a dalok is, melyeket Bálint a The Voice tehetségkutatóban énekelt (szerintem a Skfall nem fog kimaradni... ;)), illetve a Group'N'Swing zenekarral előadott szólódalok is hallhatóak lesznek.

Március 16-án fellép a Garamy Funky Staff, 20-án pedig Eszenyi Enikő előadóestje kerül megrendezésre, "A gyönyörben nincs középút" címmel. Ugye, jól hangzik? ;) 22-én este a Ladánybene 27 biztosítja a jó hangulatot, 27-én pedig a Stand Up Brigádé a színpad: Erdei Sándor (Rokker Zsolti), Varga Ferenc József és Ürmös Zsolt gondoskodnak majd arról, hogy a nevetés ne maradjon abba. :)

A New Orleans Club sajtóközleménye szerint fő céljuk, hogy megőrizzük a pesti kabaré több mint 100 éves hagyományait, ami remélem, még sokáig sikerülni fog nekik.

További infók, jegyinfók, meg minden, amire kíváncsiak vagytok a mulató weboldalán található meg.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése